Parę osób z tego forum od Dimitriego (prowadzącego SP) zamawiało i nie było żadnych problemów, o których bym wiedział. To co jest podane na stronie nie jest kompletną informacją na temat tego, do czego ma dostęp, więc jeśli czegoś szukacie to piszcie do niego maila. Jeszcze jedna uwaga - ponieważ jego mail jest publiczny, to dostaje dużo spamu - warto starać się wyróżniać jakoś tytuł maila nawet w najbardziej bzdurny sposób (np. dodać "!!!!!!!!!!!" na początku tytułu) - sam to sugerował, więc się nie obrazi ;)
W wątku "22pascha (ebay)" przeczytałem że polecanie robić zakupy u Dymitryja z soviet-propaganda.com jako że w imieniu swojej grupy mam za zadanie śćiągnąc troszkę rosyjskiego szpeju mam pytanie czy ta osoba jest rzeczywiście udciwa oraz w jaki sposób realizujecie z nią płatności?
Tutaj jest wątek o tym sprzedawcy -> klik . Ja polecam. Parę razy kupowałem u niego. Zero zcinek, nieprzyjemności itp. I ogólnie wszyscy sobie go chwalą. Płatne Paypalem.
Mam takei pytanie czy do cen doliczamy cło i vat? nigdzie tego nie ma, a z ciekawości zapytać chciałem jeśli bez vatu i cła to bym się pisał wstępnie na maskałacik;)
Panowie, mieliście kiedyś problem z niepełną realizacją zamówienia? Tj. kominiarka przyszła w innym kamo, a jeden pas wcale, mimo, że jest na liście przewozowym? Ew. kogo winić za ten pas, raczej Dymitra, czy nasze wesołe służby celno-pocztowe?
Zagadaj do niego - czasami się to zdarza (ja np. dostałem nie ten pas co trzeba). Wydaje mi się, że powinieneś dostać jakiś mały "gratis" przy następnym zamówieniu.
Witam!
Mam problem- zrobiłem zamówienie na S-P, zapłaciłem i zamiast 6SZa, przysłali mi plecak do niego, który jest tańszy o 50$... Napisałem im maila, ale odpowiedzi nie dostałem. Mógłby mi ktoś pomóc? Chciałbym się dowiedzieć co teraz- czy mam im plecak odesłać i dostanę kamizelkę, czy zwrócą mi różnicę w kasie.