Aż korci mnie, żeby zacząć wymieniać wpadki i "amerykanizmy", ale się powstrzymam, żeby nie wyjść na hejtera :)
I tak wygląda lepiej niż BF3 (który wyglądał lepiej nić BFBC2).
Widzę, że AK-12 najpierw trafi do rąk graczy a nie tych co go powinni w pierwszej kolejności dostać, ale nie wymagajmy cudów - to tylko gra i do tego mocno "promująca" stronę zachodnią. Już w BF'ie 3 było całkiem nieźle ze sprzętem u ruskich - gorka wyglądała jak gorka, wzory camo odpowiadały temu co istniało, nawet Bresta na szturmanie było całkiem nieźle widać.
Ps. support albo się ugotuje na słońcu (majka, gorka i na to wszystko jeszcze defender) albo będzie go "czuć" z odległości kilometra.
Racja, mogli się lepiej postarać. Ale fabuła gry toczy się w przyszłości. Więc autorzy mogli ponieść sie wyobraźni. Według mnie, też nie wyglądają idealnie, ale jest OK.
100 razy lepiej niż ...
Kitajce to dopiero będą wyglądały!
Trzyma na okazjię jak wpadnie mu w ręce zdobyczny M203 ;D
Chiński szturmowiec też ma stanagi, mimo tego, że jego broń to nie Typ 97 tylko 95 na amunicję 5,8mm.
Oakleye, ładownice MaxPedition, te 40'stki i saszeta od której nie mogę oderwać oczu. Jak dobrze, że zawsze miałem dystans do ich radosnej twórczości. :D
Szturmowiec, snajper i inżynier wyglądają nijako no ale już gość od wsparcia to specmakaron w czystej postaci :) W sumie od BF3 wygląd klas nie wiele się zmienił.
Autor cytatu: delin0mNie zgadzam się.
Żeby dotrzeć do jakiejkolwiek fotki K6-3 musiałem przebrnąć przez sporo zdjęć z Ałtynami (zdjęć z okresu ostatnich 2 lat).
Ja też się z tym nie zgodzę, zależy jak i gdzie szukałeś ;)
Fakt faktem- Ałtynów zawsze było sporo w FSB, jednak są już dłuższy czas wycofywane na korzyść LSh-2DT.
Natomiast K6-3 (licząc też jego wariant z komunikacją czyli "Ryś") regularnie przetacza się przez zdjęcia- głównie w SOBRach ale i w FSB.