Drodzy forumowicze
Pragniemy poinformowac zainteresowanych tematem I wojny Czeczeńskiej, iż oficjalnie powstała grupa rekonstrukcji historycznej GRH Specnaz GRU
Również informyjemy o oficjalnym otwarciu rekrytacji do grupy. Na razie ma taka domenę ale od poniedzialku, bedzie to www.grhspecnazgru.pl Zapraszamy na nasz forum dyskusyjny. kazdy moze zarejestrować sie i uczęstniczyc w dyskusjach na naszym forum. Pragniemy powiedzieć iz to sa pierwsze kroki grupy więc przepraszamy za wszelkiego rodzaju niedoskonalosci.
Serdecznie zapraszamy
Temat jak najbardziej ciekawy, przy czym rekonstrukcyjnie praktycznie nie ruszony. Jak dla mnie o wiele ciekawszy nisz Afganistan. Przejrzałem stronkę GRH Specnaz GRU i nie znalazłem dość istotnej informacji, a mianowicie w jakim rejonie kraju zamierzacie działać?
Witaj, będzie to ogólnopolska zbieranina ludzi zainteresowanych tematem. W ciągu roku będzie co najmniej 5-6 obowiązkowych spotkań, treningów. Więcej info gdzie co i jak dla zainteresowanych.
Myślimy ze większość szkoleń bedzie w Borach Tucholskich, poniewaz trwają rozmowy na temat udostepnienia nam poligona. Ale tez bedą wyjazdy w gory. jak juz troche ludzi sie nazbiera to spotkamy sie i poustalamy grafik na rok, gdzie i kiedy, by kazdy mógł na ten czas dostosować się.