Przykro mi, lans odwołany. Za to trochę przeciętności. ;)
SWD z konwersją Mancrafta jest kolegi - to na zdjęciu. Moje SWD pozostało springiem bo strzelectwo wyborowe nie jest moją domeną.
Podczas kręcenia mieliśmy też M200 które przekraczało 1000 FPS.
Prawię identycznie noszę się na każdym strzelaniu. Chest albo smersz i do tego AKM - choć staram się przerzucić na AK-103. Kwestia przyzwyczajenia. ;)
Edit:
Jak zdjęcia otwierają się za duże to otwórzcie je w nowej karcie. U mnie wszystko jest git.
Ma ona ze dwa lata(może więcej, nie pamiętam kiedy kupiłem) i kolorem przypomina Coyote Brown. :D Czasem mam wrażenie, że przez to się "świecę" w terenie ale nie potrafię sobie odmówić przyjemności i wygody noszenia. ;)
Wyczes! następnym razem przyciemnijcie skórę - na taką bardziej śniadą i będzie super.
A znając nasze trzyliterowe służby, to naszykujcie sobie przy drzwiach zestaw: szczotka do zębów, pasta, mydło w płynie, ręcznik i zapas bielizny. Możecie się spodziewać gości o 6,00 :))))))))
Autor cytatu: Konrad "Owca"
A znając nasze trzyliterowe służby, to naszykujcie sobie przy drzwiach zestaw: szczotka do zębów, pasta, mydło w płynie, ręcznik i zapas bielizny. Możecie się spodziewać gości o 6,00 :))))))))
Ubolewam tylko nad brakiem chwytu transportowego w wersji ostrej. Jakby ktoś miał i już go nie kochał, to ja bardzo chętnie przygarnę taki chwyt - mogą być nawet same okładki...