Czerepaszkę kupiłem jak jeszcze były na frontowcu(wtedy jeszcze sklepy wędkarskie nie były na topie), a pakiet medyczny wpiąłem tam gdzie miałem miejsce :)
Zaliczyłem pierwszy mały zlot w tym sezonie, fotki można zobaczyć na mojej stronie :)
Hej Gruby, Wostok nie miał na wyposażeniu setek (ak 105/4), prawda ?
Mam smiersza, moskwy i tylko kupić KZMa w bieriożce i mogę latać jako wostokowiec. Jedynym minusem jest moja 104ka. Mam jeszcze suczkę widziałem, że mieli na kilku fotkach ale były to chyba załogi czołgów czy BTRów.
Wastok używał w Gruzji AKS-74M, AK-74M, AKS-74, AKS-74U, PKM, PKP, SWD, AKMS i na jednym zdjęciu mają nawet WSS. Do tego Kastiory, PBSy, bakelity 7,62 i całe mnóstwo różnorodnego szpeju który ucieszy nawet najbardziej ortodoksyjnego rusofila. ;)
Szpej jest. Teraz nic tylko zdejmować amerykańskie drony kijem i sznurówką, cykać fotki z ''przestraszonymi'' obywatelami ''okupowanego'' terytorium, przejmować bazy i nie oddać ani jednego strzału, nie mówiąc o ofiarach w ludziach :D 9/10 (-1 za brak ciastka)
Autor cytatu: Чебурашка[quote]Autor cytatu: Towarzysz PiotrTeraz nic tylko zdejmować amerykańskie drony
Na to akurat niema żadnych dowodów - propagandowa ściema[/quote] To nie temat, ani forum na takie dyskusje... Ale... Dowodów że nie przechwycili również brak :)