Czym się "zajmujesz"? Bo jeśli airsoftem, to podziwiam wybór sapogów. Polecałbym się upewnić, że dobrze leżą na nodze, bo tak jak przy każdych butach, źle dopasowane mogą bardzo doskwierać. Z tego też powodu ja np. raczej biegam w butach trekingowych.
Chyba mg ma rację, no po prostu chłop mi się z ruskim skojarzył stuprocentowo. Wydaje mi sie, że mogłem widzieć kogoś podobnego na fotach bodajże z Biesłanu, bo tych najwięcej oglądałem, ale nie dam głowy.
Witam, Dzięki Panowie :)
Jako że jestem początkujący w temacie mundurów rosyjskich to moja pierwsza impresja - radziecki szeregowiec
Nie zajmuję sie airsoftem ale bardzo ten temat mnie interesuje - dotychczas tylko kolekcjonowalem mundury (głównie USA ...)
jednak różnorodność komuflażu i typoów mundurów skłoniła mnie do uwielbienia rosyjskich rzeczy :)
Dzisiaj powinna dojśc gorka splav , mam także mundur cyfra zimowy - głównie wykorzystuję te rzeczy do off -road
w zał zdjęcie z ostatniego rajdu 8 marca w krakowie
co do butów to sapogi lotnicze ocieplane tylko na ekstremalne zimy :)
Zimowa cyfra kurtka fajna ale na temperatury poniżej -10 - ma bardzo ciepłą podpinkę, spodnie tak samo, zewnętrzny materiał rip-stop - bez podpinki także chodziłem i na deszcz i wiatr bardzo fajne ale po odpięciu podpinki sama kurtka i spodnie są bardzo luźne i wisząna mnie, (mój rozmiar 52-5) bez podpinki idealne było by 48 lub 50 - czyli z 2 numery mniejszy