250 za szycie spodni + dodatki, 120 za szycie combata + dodatki.
Z materiałem wyszło mnie to taniej niż za te same rzeczy ale z ichniego multichłama.
Co do samego "korpusu" CS'a - to mój pierwszy taki wynalazek i do tego będzie używany tylko w czarnej więc mocno mu się nie oberwie. W razie "W" mam jeszcze całkiem pokaźną ilość Grety w berezce to odszyje się nowy. Jak zajadę tę sztukę to odszyje się nowy - jeśli jakiś inny producent zgodzi się na takiego customa.
Autor cytatu: ADi[quote]Autor cytatu: mg schutzeKolega z prawej chyba Cię nie trawi LOL ;) :D
Może powiedziałem coś nie tak jak to ja. :D[/quote]
Kolega to jest zmęczony po poprzednim dniu.
Autor cytatu: BerdozonBędąc na strefie zapomniałem zapytać: jakie to buty (zarówno niebieskie jak i białe)?
Te na zdjęciu to akurat oryginalne Adidasy. W latach 80-tych oryginalne Adidasy były produkowane na licencji w ZSRR. Dodatkowo w Afganistanie takie buty były nabywane na lokalnych bazarach.
Autor cytatu: BerdozonTe adidasy to oryginały z lat 80tych czy współczesny wyrób? I jakie konkretnie modele?
W GRH używamy modeli, które produkowano w latach 80-tych - ale są to wyroby współczesne. Przykładowo te niebieskie to Adidas Dragon, ja używam czarnych Adidas Samba.
Tak wypytuję właśnie, ponieważ sam gustuję w starszych modelach adidasów i mam już Gazele (nadadzą się?) a przymierzam się do Samba i być może jakis zestaw pod Afgan bym skompletował. (Jeśli za duży offtop to przepraszam)
Autor cytatu: BerdozonTak wypytuję właśnie, ponieważ sam gustuję w starszych modelach adidasów i mam już Gazele (nadadzą się?) a przymierzam się do Samba i być może jakis zestaw pod Afgan bym skompletował. (Jeśli za duży offtop to przepraszam)
Tak Gazelle nadają się - oczywiście te w old schoolowym stylu (bo są różne odmiany)
No ja się nie dziwie, czemu chłopaków z SCD wzieli. Wątpie, żeby gdzieś były filmiki z użycia Bizona gdzie indziej niż na strzelnicy. NIKT TEGO NIE UŻYWA! ;D
A swoją drogą, zawsze wiedziałem, że ADi to Ruski agent :D