Super, tylko jedno zastrzeżenie, pewnie chodzi o mój monitor :) ale najajnik wydaje się być szerszy w dolnej części niż przy mocowaniu, trochę taki kreskówkowy jęzor.
Lansu zero, koszerności jeszcze mniej ale to sprzęt typowo na pod asg :D
- Maskałat "Szturman" - odprułem kieszeń cargo na plecach i ładownice na magazynki ( nie wiem po kiego grzyba one były... )
- m23 pionier Olive
- Czapka od gorki Dima SpiecOdieżda
- cm.045 (Chwyt przedni zamontowałem na tłumiku płomienia za pomocą montażu dla lasera / latarki na lufę)
Jak dla mnie jest to przerost formy nad treścią poprzez te wszystkie ładownice, kieszenie itp.
Poza tym ładownice, kieszenie itp są wykonane z tego samego materiału co reszta maskałatu przez co gdy włożymy do nich czy to magazynki czy to inne pierdołki to "latają" bezwładnie (materiał + luźny krój) Innym problemem jest sposób zamykania ładownic - są zamykane za pomocą guzika ( 2 dziurki, na magazynki AK i RPK ) co jest dość nie wygodne. Lepszym rozwiązaniem byłby rzepy. Gdyby zamiast ładownic AK/RPK dać ładownice SWD + 1 lub 2 małe kieszonki obok nich na jakieś graty to było by super połączenie do zabawy w strzelca wyborowego.
Pomijając powyższe, za dość niską cenę otrzymujemy fajny maskałat. Gdyby RZ sprzedawał je w wersji bez ładownic obniżając o kilka "groszy" cenę to by była pełnia szczęścia (a tak to pozostaje niesmak że nieco przepłaciłem za coś co i tak odprułem).