Lansior na 102! Balistyka pełna, gorka no i te ładownice od APSa świetnie pasują do całego setu :)
Egelancki smierszor :3 Jakbyś go kiedyś chciał opchnąć to daj mi znać ;D
Mam więcej zdjęć z akcji, ale będę pisać w języku angielskim. Proszę wybaczyć brak taktu
This new type FORT vest is called Gladiator-C. It's unique vest that uses composite plates to bring the rating up to 6A, exceeding the protection level of contemporary vests like the Defender-2, Redut-M, and Gladiator-A.
Toysoldier & Workshop will be sewing replicas of this unique vest with Ost Front (in conjunction with some brave volunteers from the Rushing Russians) providing the original to use as the template for the sewing patterns.
If you are interested in learning more about the replica (including production time, pricing, alternate coloration, etc) you can reach out to Kevin from TS directly on Facebook (I personally won't be involved with the production or sale, just cross promotion):
The vest is already funded and the retail production will happen with or without outside forum support. I share the pictures here to help distribute awareness beyond Facebook)
Taki tam lansik na przedstawieniu szkolnym :P
-6b5
-wz.88 w wsr
-Rk-03s Bodajże z żgutem i opatrunkiem w kolbie
A kolega ma "Kitajską" kopię ukraińskiego duboka kupioną na targu w Czerwonoarmińsku pod żytomierzem jeśli dobrze pamiętam :P
Autor cytatu: jacho97Taki tam lansik na przedstawieniu szkolnym :P
-6b5
-wz.88 w wsr
-Rk-03s Bodajże z żgutem i opatrunkiem w kolbie
A kolega ma "Kitajską" kopię ukraińskiego duboka kupioną na targu w Czerwonoarmińsku pod żytomierzem jeśli dobrze pamiętam :P
Gratuluje pomysłu, który powinien wygrać wszystkie nagrody w wyścigu po tytuł idioty roku.
Naprawdę, jestem zdania, że powinien być jakiś cenzus IQ dla ludzi, którzy kupują szpejer.
Jeśli chcesz zapytać 'ale dlaczego? o co chodzi?' to polecam solidny rozpęd i stuknięcie baranka z najbliższą ścianą nośną...
Autor cytatu: arthii
Gratuluje pomysłu, który powinien wygrać wszystkie nagrody w wyścigu po tytuł idioty roku.
Naprawdę, jestem zdania, że powinien być jakiś cenzus IQ dla ludzi, którzy kupują szpejer.
Jeśli chcesz zapytać 'ale dlaczego? o co chodzi?' to polecam solidny rozpęd i stuknięcie baranka z najbliższą ścianą nośną...
Po cichu liczyłem, ze ktoś to powie.
Ale takiego pocisku się nie spodziewałem! :)
@jacho97
No dobrze ubrałeś sobie szpej wziąłeś karabinek i poszedłeś na to przedstawienie. Tylko nasuwa się kilka pytań a wśród nich najważniejsze: po co? Jaki był tego cel bo lansu nie dostrzegam.
Ale spokojnie Panowie, bez spiny i nie tak ostro. Poczekajmy na wypowiedź autora, może nie miał innego sposobu na wyrażenie swojego hobby :P
6b5 jeśli z wkładami to moim zdaniem całkiem dobry powód do lansu, może nie na jasełkach (aczkolwiek czekam aż się dowiemy co to było) ale nadal :D