Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Autor cytatu: MazaDruga osoba mi piszę, żebym kupił RPK, bo bezpieczniej ;D
Nie no, w poniedziałek idę do dwóch kuśnierzy, jak ci się nie podejmą to pójdę jeszcze do dwóch krawcowych i jak one się tego nie podejmą to chyba zaryzykuję zamianę na ładownice do AK w awizencie. Cholerstwa są takie wielkie i nie wygodne, że nawet nie opłaca się pchania do środka karimaty. To trochę jak chodzenie w butach klauna.
Autor cytatu: Maza600zł i są Twoje MROOV.
Nie no Panowie, po cholerę mi coś co w życiu mi się nie przyda, a ewentualnie może wygenerować następne koszty. Jeżeli nie da ich się przerobić w sensowny sposób wtedy je wystawię. Pozatym, w czym mają kopie przypominać, co najwyżej jeden szew pójdzie do góry, reszta zostanie tak jak była.
Tylko, że ich kupić się nie da. Przynajmniej nie ma obecnie nigdzie na sprzedaż. Pierwszy raz od chyba co najmniej 5 lat widziałem taki model ładownic na sprzedaż.Autor cytatu: cypNa Twoim miejscu sprzedałbym te i kupił takie do AK.
Autor cytatu: Maza@Lookas,
ostatnio wyszło kolejne zdjęcie Wymazu z Kazachstanu, tym razem w aUtynach widać po insygniach SS -Super Specnaz ;D
Autor cytatu: Maza
@Cyp -to, że masz idiotyczne pomysły to mnie nie dziwi.
Autor cytatu: Arturro1@cyp chiluj, Sołtys to jeszcze dziecko, mysli że dużo mu wolno.
[/url]
Autor cytatu: Maza@Arturo, Ty już w ogóle toku rozmowy nie wyłapałeś xD
Co do reprodukcji, to słyszałem niezbyt pochlebne opinie. Niby te same materiały i całkiem dobre odwzorowanie ale jakość szycia jak w ACM. Z tego co wiem, to Delin0m i Sołtys mieli defy IRT. Jeszcze Willard ma właśnie partizana IRT, ale jakoś dużo się o nim nie wypowiedział :)