Jak zawsze miało oscylować w granicach FSB a wyszedł Ruski z Battlefieda :P
Docelowo chcę zmienić kamzę na czarnego Defa oryginał oczywiście ;) Więcej chyba nie będzie trzeba bo już niedługo o ile wiatry będą pomyślne ukończę wreszcie replikę SW98 w wersji .338 LM. Jakoś wybitnie koszer nie będzie bo z tego co wiem to wersja na Lapuę się jeszcze nie pojawiła a i sama replika bazuje na lufie od MSR lecz mimo wszystko SW98 jest jak na lekarstwo i jakiś tam lans będzie :D
Jednak dużo to nie zmieni - nadal będę Ruskim z Battlefielda - choć mi to tam pasuje :P
Defender Plate Carrier od Condor'a do tego krajowe wkłady i rożnej maści dodatki jak ładownice od Condor'a, klamry i karabińczyki ITW Nexus itd.
dobry sort kamzy - mam ponad 2 lata i kompletnie jej nie oszczędzam, przeżyła nie jedno CQB gdzie haczyła o pręty zbrojeniowe itp. Również w lesie styrana nie raz czołganiem się i wilgocią - legitna wojenna kamza ;)
Ale e redzonowe pokrowce dziwne. Myślałem, że z pokrowca na 6b7-1m nie da się jeszcze większego spadochronu zrobić :)
Pomyśl jeszcze o zmianie kolby ;) Teraz mało kiedy, praktycznie w ogóle po modernizacji nie Ruscy nie noszą AKS-74. Parę lat temu AKSy dostały komplet kolby, plastików, tłumika i pokrywy zamka do wersji M.