jakubs
To jest przedostatnia faza tłumika od AK-74M. Karabin ze zdjęcia to AKS-74 rocznik '86 Ukraińskiego KFORu.
wojnek,
Dowal jeszcze bulbulatory i śliwki i będzie mój dream gun ;) Jak zrobiłeś ten tłumik?
Ciężko powiedzieć. Jest prawie identycznie z tym co ma Maza. Tylko pokrętła mam szare (tak jak to pso z tablicy), a nie czarne. No i nie ma montażu bo ktoś zeszlifował. :/
W ogóle, chyba tylko Sowieckie miały malowany rocznik. Mój to już Rosyjska wersja, nie ma sierpa i młota.
Adi, może masz składaka, często się takie u nas zdarzają. Jak pewnie zauważyliście, mój PSO-1 ma młotkową zaślepkę baterii.
No bo nie wszystkie się da.
Niektóre stare PSO nie da się. Ale nie łapią zera itd. Niektóre się da.
A w ostrym to inna historia bo są inne podziałki i takie tam balistyczne bzdury, na które nikt nie zwraca uwagi.
Autor cytatu: jakubsMożna zamówić taką przeróbke? Bo nie mam czasu sie w tym babrać a bardzo mi sie to podoba.
Pierwowzór pochodzi od innego modelu repliki niż moje i w związku z tym jest do zbycia po cenie sztuki+przesyłka czyli 25zł razem. Chwyt do zbycia w tylnej części ma po bokach 2 ząbki a moje repliki mają jeden ząbek centralnie (sderia KLS RK) i nie są wzajemnie wymienne. Jak będzie tobie pasował to reszta na PW.
Owszem bardzo ładne! :)
Planujesz chwyty w takim o kolorku?(śliwa) > http://i236.photobucket.com/albums/ff117/bkjeffrey/aks74un_zpse19c1f1a.jpg
Chętnie przygarnę jednego!
Kolorek robisz bakelit, chodzi mi ciemny odcień. Nie jestem pewny czy pasuje do aks74un w drewnie, wolałbym śliwkowe. Niestety teraz nie ma mnie w domu i ogólnie dostęp do forum oraz info mam słaby aby sprawdzić jaki powinien być, grafika gogle to słaby informator :D
POZDRAWIAM!