Igur,
W sumie to mam 10 magów, ale jeden nieprzerobiony.
Latarka to Surfrajer 6P, bardzo fajna latara. Porządnie wykonana (w końcu juesej), sporo akcesoriów i części zamiennych orginalnych i kopii jest dostępnych w PL. Na montażu od TDI Arms.
Sołtys,
Słowiański kołowrot + takie tam przypadkowe literki po prasłowiańsku.
Na jebanki teraz 12 używam, 5 śliwek czeka na przerobienie, jeden niepodający ddr (wpięty w ak) jako magazynek reprezentacyjny.
Reszta czeka na lepsze czasy. :P
Doszedł ris, będę kombinował z domontowaniem jeszcze jednej szyny pod kątem 90' w stosunku do dolnej.
Myślałem nad rozwiązaniem tego jak w BF4 (tak wiem...) z dwoma obejmami i długimi szynami między nimi. Ale biorąc pod uwagę, że LCT liczy sobie za ten kawałeczek stali prawie całą stówę - to grzecznie dziękuję. Na razie będzie jedna - docelowo z kątowym chwytem przednim i puszką z latarką i laserem.
AKS-74M E&L
-Tłumik od ostrego AK-74M
-Granatnik GP-25 Boyi
-Łoże od AK-103
-Magazynek od ostrego Iżmasz (w zanadrzu ma jeszcze dwa czarne iżmasza)
-Poprawiony przez niego kolimator PD-1 (lepsza dioda i zasilanie na ludzkie baterie) na przerobionym MTK-83
-Zawieszenie od ostrego FR
W tle cyferka wzór 10/11 i 6b23-1 od Trusa z grubszymi wkładami.
Mausery z garłaczem kilka odmian MP 40 STG 44 kilka odmian Swiety no i kilka ładnych pistolecików.
Jak mawia mój kolega "po łopacie" tego więcej nie będzie" :P
Z bliska jeszcze piękniejszy. Co najfajniejsze, części ASG można policzyć na palcach jednej ręki. Ech... gdybym miał tyle determinacji i cierpliwości co Siubs to by był mój.
Swoją drogą Boobson co z korpusem?
a) tak go słabo pomalowałeś
b) postarzyłeś go, żeby nie odstawał od reszty części
c) na stalkerze Ci się tak poogryzał
@Zmaza, wszystko na raz. Nie poszło dokładnie tak jak planowałem. Piaskowanie - dobrałem za gruby korund, ale to pierwsza taka moja operacja :) Dwa, lakier - docelowo miała być piecówka, ale po wypróbowaniu 3 puszek czarnego-matu okazało się, że każda wchodzi w lekką szarość, UNACCEPTABLE! Po dalszych eksperymentach skończyło się na pół-mat akrylu. Dałem jedynie 3 cienkie warstwy, tak aby na styk zakryć, miało się fajnie ścierać. Wata stalowa i fajnie się ściera, trochę za fajnie, ale finalnie jestem zadowolony.
Dół ZB30, góra ZB31C. ZOT/Core/Big Dragon/inszykucakwciecienaotro. Pisałem dwie strony wcześniej, zakrzyknę ponownie, to the fap caveeee! Wyć mi się chce z zazdrości :).
@Hubert - dzieki! Co prawda niezamierzenie, ale opinia sie powtarza, wiec cos w tym musi być ;-)
@Kazik - możesz powiedzieć co to za odcień zieleni w tym Krylonie?