• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Czy słyszeliście coś o kremlowskich kursanta . Chodzi mi o jakąś historię liczebność itp . Mam jedno pytanie bo słyszałem że jest to szkoła oficerska
  2. # 2
    I ich umundurowanie polowe wyjściowe/galowa/defiladowe
  3. # 3
    i zapomniałeś: "ile kosztuje"....

W Tajnej Kremlowskiej Szkole Generalskiej (CKШГ) kształci się generałów GRU i Specnazu. Wszyscy oni działają w ukryciu a ich mundury są tak tajne, że jeszcze nikt oprócz wykładowców tej szkoły ich nie widział. Wszyscy dziennikarze i agenci obcych wywiadów interesujący się absolwentami tej elitarnej szkoły zostali wykastrowani i zabici tajną trucizną wystrzeliwaną z karabinu snajpersko-wyborowego 8 generacji.
  4. # 4
  5. # 5
    Iwan - masz szczęście - to nie ta szkoła (nie jest na Kremlu). Bo już się przestraszyłem, że wiesz za dużo i już po Tobie....
  6. # 6
    Odważnie powiem, że to jest właśnie "ta" szkoła :)))) Nazwa jest historyczna, bo kiedyś (w swoim poprzednim wcieleniu, w latach 1919-1935) mieściła się na terytorium Kremla
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Кремлёвский_курсант

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0