Wszystkie DTK już rozdane, a DTK-01 Mil czeka na realizację, niestety obecnie mam ważny egzamin, przeprowadzkę i inne rzeczy na głowie, także dopiero z październikiem ruszę z realizacją projektu. Planuje puścić je na CNC w większej ilości (przynajmniej 10 sztuk). Wymiary mam już pobrane ze zdjęć z internetu. Jeśli ktoś ma taki tłumiczek (Sergei liczę na Ciebie :) ) poprosiłbym o podanie gabarytowych wymiarów.
Aha wszystkich ewentualnych chętnych, którzy zgłosili się do mnie na maila, prosiłbym o ponowne zgłoszenie się tutaj:)
Studia przeraźliwie mnie pochłonęły, do tego projekty uczelniane... Znalazłem chwilę czasu i wszystkie wymiary są już przeniesione, stworzyłem plik CADa w 3D, także jeśli ktoś ma dostęp do CNC, proszę o kontakt :)
Tu taka mała zapowiedź, parę renderków :)
Od razu mówię, że niczego nie obiecuję ... Niestety, mam po prostu deficyt czasu... Staram się oczywiście doprowadzić ten projekt do końca, lecz nie jest to mój priorytet.
Wydaje mi się, że powinieneś zwiększyć kąt zakrzywienia tych podłużnych otworów. Ten mały otworek też powinien być większy. Ale pewnie to zauważyłeś i dopracujesz.