No dobra, już wiem, że celuję w AKM. Czy poza E&L i LCT (chociaż w polskich sklepach tkwią wciąż te wersje z 2009r, AKM z serii NV nie uświadczyłem nigdzie) jest jeszcze coś godnego polecenia? Krążą słuchy, że seria CM.048 jest całkiem znośna ale to już przecież nie ta klasa i sporo ZnAl'u więc pewnie i dużo pracy trzeba w nią włożyć (jedyny plus to cena w stosunku do konkurentów)
A tu taki bonusik z serii - pokaż swojego customa:
Pytanko odnośnie ak-74m od LCT i nie tylko .Próbował z was ktoś może zmieniać kolbę składaną w replikach LCT ? Niedawno stałem sie posiadaczem aks-74 od LCT i chciałbym zmienić kolbę z ramowej na kompozytową jednak dostępne w miarę w Polsce są tylko te od cymy. Myślicie że będzie pasować ?
Jaaaaaaaaaasny Gwint, Sowa czemu dopiero teraz ? :C Polowałem na takiego od ponad miesiąca. A co dostępności tego modelu to owszem są ale za granicą. Przy obecnym kursie euro niestety nie mogłem sobie pozwolić na sprowadzenie. Wracając do mojego pytania to próbował ktoś z inną kolba w LCT ?
Odkopie trochę temat.
Witam wszystkich na wstępie jako świeży "Rusek"...
Panowie jak wygląda teraz kwestia replik AK.... EL gen 2 warto ? LCT ? Ogólnie poczytałem sporo na temat replik AK to każdy zachwala co ma... nie zależy mi na super odwzorowaniu, ale na bezawaryjności i normalnych osiągach....
Teraz mam suczke cymy, która ma już z 2 lata prawie i może jakieś 2k kulek wystrzelone :D ...
Trzeba się rozglądnąć za czymś lepszym, solidniejszym, celniejszym ...... i tak lawiruje trochę....rozważałem już też VSS lub Wala...
Warto to E&L albo LCT? Bo z repliki przez dwa lata wystrzelałem pół paczki kulek. A tak wogle to może wała albo wintorieza rozważam.
Ja już mam serdecznie dość tego pytania o E&L albo LCT, średnio co miesiąc się pojawia. Na forum jest multum recenzji, świetne foto porównanie, recenzja na głównej. A Ci dalej nie umieją się zdecydować.
jako posiadacz LCT do strzelanek polecam ... E&L! Po pierwsze jest tańszy (nie tylko sama replika ale i magazynki) .Po Drugie duża dostępność na obecną chwile. Osiągi są bardzo porównywalne . LCT jest generalnie genialne wykonane ale coś co mnie strasznie wkurw... to często luzująca sie lufa ;/
Autor cytatu: MiszkaKiszkajako posiadacz LCT do strzelanek polecam ... E&L! Po pierwsze jest tańszy (nie tylko sama replika ale i magazynki) .Po Drugie duża dostępność na obecną chwile. Osiągi są bardzo porównywalne . LCT jest generalnie genialne wykonane ale coś co mnie strasznie wkurw... to często luzująca sie lufa ;/
Super, dzięki o takie rady mi chodziło....
Pozdrawiam.