Autor cytatu: ThePesHNajwiększa tajemnicą jednak całego tego wątku są oszukani klienci nabici w butelkę ... Tak głęboko że ... nie ma ich !
Autor cytatu: Konrad "Owca"Mistrzem osobistych wycieczek w tym temacie jest Water.
Autor cytatu: Konrad "Owca"Moje skasowane wypowiedzi były tylko odpowiedzią na Twoje prymitywne "podjazdy" pod moją ksywkę i nazwisko, by czym innym są te "barany na hali", "owcze pędy" i inne tego typu zagrywki biorąc pod uwagę, że mam ksywkę "Owca" a na nazwisko Owiecki. A jedziesz mi tak od dawna..... Wczoraj już miałem po prostu dosyć dziecinnych jazd po moim nazwisku i poprosiłem Cię żebyś s...... Co zresztą podtrzymuję - wypowiedź na poziomie Twoich przedszkolnych zagrywek.
Nowe argumenty się raczej nie pojawią, bo po co? Aktualne są wystarczające i jasno pokazują sposób działania. Nie będę na siłę wymyślał nic nowego, po to tylko, żeby zostało i tak zignorowane. To Twój idol co chwilę wyciąga nowe argumenty i hipotezy, zresztą "jedynie prawdziwe".
Autor cytatu: kazikJa cicho kibicuję, żeby ktoś podzielił też się swoimi wątpliwościami na RA w formie nie będącej czystym hejtem (vide Merkury). Sam jestem ciekaw jak na tą sprawę będzie patrzeć "społeczność międzynarodowa".
Come on guys lets all be freinds And Merkur I think you need to check around the current prices sizes and availability of the PARTIZAN-M may make a big difference in what someone buys a PARTIZAN-M from Soviet Propaganda is $200.00 without shipping or theres EBAY for $140.00 plus shipping if you live in the U.S. your looking at $30.00 shipping as well. Also you must realize the ebay seller doesnt have inventory stocked in his house as far as I know he lives near a SPOSN shop and takes photos of the items there then lists them with ask for size in the description. All these things price and size may be a deciding factor in where or if you buy a PARTIZAN-M or a readily available cheaper priced variant because if you need a custom size they take quite some time to produce at the factory. The uniform dexter has posted looks great and the close up shots show that its of good quality at least in my personal opinion.
Autor cytatu: Konrad "Owca"
I tak jak Dexter ma możliwość wciskania swoich podróbek w każdym możliwym miejscu, tak ja chciałbym mieć możliwość wypowiadania swojego zdania na ten temat na tym jednym forum - to prośba do tych, którzy proponują zakończenie wątku. Jak Wam to przeszkadza, to nie czytajcie - nikt Was nie zmusza.
Autor cytatu: kazikApeluję, żebyście (Owca i Water) kontynuowali jednak tradycję ingorowania się nawzajem. Naprawdę osobiste przepychanki i szczegóły dyskusji co do posta (zdania) nie są dla większości osób ważne. Jeśli są natomiast ważne dla Was, to możecie porozmawiać osobiście (via email, telefon lub "na żywo").
Autor cytatu: dexterLord Yogurt- praktycznie masz rację. Dla armii i SSO produkuje firma matka której właścicielem jest osoba z najbliższej rodziny założycielki marki VSO.
W poprzednich postach jest wszystko wyjaśnione.Materiał na smiersze jest inny. Sześcionitkowa cordura a nie Oxford.Materiał na Partizana M jest taki sam jak w SSO.. Robi go tylko jedna fabryka za Uralem.Ponieważ teraz nie robi to i SSO i my mamy problem z produkcją tego modelu.[...]
Autor cytatu: Konrad "Owca"
Szwarcu - w załączniku masz trochę poprawione zdjęcie z Waszej strony - zrobiłem Ci to gratis, bo oryginał jest tak brzydki, że aż mi się żal zrobiło. Możesz spokojnie wkleić to poprawione - nie będę miał żadnych pretensji :))))
Lord nie musisz niczego przemilczać. Napisałem że to model testowy w fazie projektowania.Autor cytatu: LordYoghurtBonie VSO z czarnym rantem przemilczę
Autor cytatu: SchwarzA może nawet skorzystam. Jeszcze raz przepraszam za wykorzystanie zdjęcia, to nie było celowe. Po odszkodowanie w formie płynnej zapraszam do nas.
Autor cytatu: franekA ciekawe co Bałorusini myślą o VSO:) wiedza o tej marce??? :)