Autor cytatu: dexterZamiast marnować czas na beznadziejne i zupełnie nie konstruktywne spory lepiej było by zastanowić się jak można wykorzystać twoja ogromną wiedzę fachową,moje kontakty i możliwości do udostępnienia wszystkim zainteresowanym większej i może tańszej oferty towarowej.Jak wiem masz projekt o którym sam pisałeś,, Lifczik,,.
Zastanawia mnie czemu nie siedzimy i nie planujemy czegoś sensownego tylko bijemy pianę w jałowych akademickich sporach.
Autor cytatu: dexterWatar.Jeszcze chwila cierpliwości.Musze zakończyć inną robotę i od przyszłego tygodnia się biorę. Pozdrawiam
Autor cytatu: Konrad "Owca"Od początku nastawiłeś się konfrontacyjnie w stosunku do firmy Frontowiec
Autor cytatu: Konrad "Owca"Gorka (zresztą też jest to naciągane, bo prawdziwa Gorka jest z brezentu)
Autor cytatu: Konrad "Owca"Ja powiem Ci tylko, że jakbym chciał wejść na rynek z ofertą podobną do już istniejącej na rynku, a na dokładkę rozprowadzanej przez firmę prowadzoną przez mniej lub bardziej znajomego, to przede wszystkim zaczął bym od rozmowy i przedstawienia ofert tej właśnie firmie
Autor cytatu: Konrad "Owca"dla mnie nie przygotowałeś nawet oferty
Autor cytatu: Konrad "Owca"Twoje produkty pojawiły się w firmie, która od dawna odgraża się wszystkim, że jeszcze kilka dni i zniszczy Frontowca cenami i ofertą
Autor cytatu: jawny83Musiałeś mieć Dexter niezły ubaw, wiedząc o tym i tocząc wojnę z naszym dyrektorem internetu:D
Teraz tytuł aukcji smiersza powinien być:
SMIERSZ VSO BIAŁORUŚ ALE FIRMA SZYJE TEŻ DLA SPOSN ROSJA CZYLI DLA SPECNAZU
Autor cytatu: water...Autor cytatu: jawny83Musiałeś mieć Dexter niezły ubaw, wiedząc o tym i tocząc wojnę z naszym dyrektorem internetu:D
Teraz tytuł aukcji smiersza powinien być:
SMIERSZ VSO BIAŁORUŚ ALE FIRMA SZYJE TEŻ DLA SPOSN ROSJA CZYLI DLA SPECNAZU
:))) niezle jajo węża wyszło po czasie...
Ktoś chyba połknie teraz żabe:)))
Autor cytatu: _Sandro_Czy tylko mi się wydaje, że Owca nie rozumie, że "specnaz rosja" w tytule aukcji na allegro jest tylko dlatego, że część ludzi może według tych haseł przeszukiwać portal?