Byleby nie za długo z tym czekaniem.
A co do Modlina to nie wydaje wam się szanowni koledzy, że za dużo będziemy mieć czikomów...zbyt jednolicie? NIczym regulaminowe wyposażenie, którym czik nie był..
Jeśli są różne kolory, to ja i Ząbek bierzemy piaskowe.
Monotonii bym się nie obawiał, różnorodność sprzętu jaki będziemy mieć na sobie, własne dodatki, fanaberie pozwolą nam uniknąć nudy w wyglądzie :) Zresztą - będziemy mieć czikomy, będziemy kombinować. :D
No i gut.
Moja propozycja jest taka:
Jeśli Brambi nie potwierdzi do poniedziałku, to w poniedziałek ruszamy z zakupem 7 sztuk. Jeśli potwierdzi to ruszamy z zakupem 8 sztuk. Bo szkoda czasu, goł goł goł.
Wybielić?? A fuj!
Jak już będę miał go w łapie to swojego wezmę i pójdę z nim na poligon, będę nim uderzał drzewa, pnie, grunt i co się jeszcze nawinie - czyli w skrócie - dobijał go wizualnie co by nowością nie śmierdział :)
I tak nie wiem jaki będzie koszt opłat celnych, więc zrzutkę na ich pokrycie zrobi się dopiero jak przyjdzie paczka. A o zaniżenie wartości przesyłki, zapytam się.
Właśnie miałem to powiedzieć o zaniżaniu (tudzież wpisaniu że to jest gift, bez wartości :) )
Prawdopodobnie chodzi brodaczowi o numer który nadaje WU na przelew - ale nigdy nic nie przelewałem za granicę więc nie jestem pewien czy dobrze kombinuję.
Jako że parę osób już pytało:
Niestety nie mogę już nikogo więcej dołączyć, ponieważ zmieniłaby się łączna kwota zamówienia, a część ludzi już wpłaciła.
BTW
tak późno ale przegapiłem kolejne watki: jest jedno ale z tymi chinolami.
Jak masz wzrostu powyżej 180 i klatkę trochę większą to "cycuszki" są trochę wysoko.
Tak przynajmniej jest w moim chinolu.
Widać robili je wszystkie na "małych ludzików " ze wschodu.
U.S. Military Surplus Waterproof M2A1 .50 Caliber Ammo
Key Features
U.S. military issue
Made in the USA
Sturdy steel construction
Rubber O-ring
Carry handle
Front metal latch
Inside Dimensions: 11" x 5.5" x 7.25"h
Free Shipping on Order of $49 The Sportsman's Guide Promo Codes