Ciekawe, i to bardzo, niestety ja nie podołam takiemu cacku. Jedynie co jakoś chodzi mi po głowie to to, aby kulki z maga transportować jak w m249 taką rurką, jeśli ma być standardowy gearbox, inaczej ciężko będzie to obejść
A srry, myślałem, że chodzi Ci o numery robione przez żołnierzy (na magach jak i broni).
No i chyba jestem ślepy, ale nie widzę na podanych przez Ciebie zdjęciach, żadnych numerów na podst. muszki. Czy chodzi Ci o takie numery? http://tantal.kalashnikov.guns.ru/variant/FSB_B1_all.jpg
Zazwyczaj są to znakowniki ( partia / data ). Są to elementy kute - jeśli się posypią reklamacje to wtedy będzie ( teoretycznie ) wiadomo gdzie dana częsc została sprzedana i gdzie może być potrzeba ja wymienić.
Czy był by ktoś chetny "zbakietelizować" 4 chwyty pistoletowe do AK? Oczywiście pokryję koszty materiałów i robocizny. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Autor cytatu: systemaCzy ktoś zna wymiary (tzn.jej długość) rury wchodzącej w skład zamka(patrz załączone zdjęcie)?
Z góry dziękuję za odpowiedź:).[div id=Attachments_30478 class=Attachments][ul][li class=Attachment jpg] Bez tytułu.jpg [/li][/ul][/div]