Sorry, ze po angielsku ale jestem max wq. i nie chce mi sie tlumaczyc na PL:
very dissapointed, to say SCREWED:
left what we ordered, right what we got ;/
dated 2006 while the description says:
Afgan war Soviet airborn jumping battle boots. 100% original Soviet military production. Unused. Storage condition. Genuine leather
I didn't know soviet union survived till 2006...
I didn't know a militaria dealer is unable to see the difference between eyelets and holes...
I didn't know that somebody can screw me in a such a nasty manner - selling cheap current boot instead of soviet ones.
That's not end. What we ordered:
and what we got:
- in pocket we found cheap, low-value badges
- no cord
- rubber shoulder boards instead of material embroided ones
- coat has no markings whatsoever
To nie żart.
Modlin się zbliża, więc mimo kosztów i barbarzyńskich metod płatności, zaryzykowałem i złożyłem zamówienie na frontofrussia, aby mieć ładne butki.
Tydzień wymiany maili, prawie 3 tygodnie czekania na wysyłkę (po otrzymaniu przez Alexa kasy), tydzień oczekiwania na paczkę i ... rozczarowanie :(
Hello,
191A [zn. marynarka] is MORE than rare in your size. We sent you the same fabric-made one, as on the image.
The boots we sent you are IDENTICAL to the Afgan war period. If you have any other source to get these - you're welcome.
Regards, Alex.
Inna podeszwa i przelotki ( tyle na pierwszy rzut oka ) to faktycznie identycznie te same buty co z afganu.
Totalne ignoranctwo. Śmieszne i przykre jednocześnie :/
szewc popatrzal i same wypadly. wszystko on zrobil. ja zanioslem nowke pare butkow i odebralem po 5 dniach minus 10zl takie jak wyzej. gdybym nie wiedzial to bym w zyciu nei poznal ze robione. zero sladow.
[b] Znam tego goscia z front-russia. To stary oszust z ukrainy. Wywalony z każdego portala handlowego od ebaya do innych. Wysyła kopie i zupełnie inne fanty niz na fotkach. Płacisz z góry za fanta i co dalej....nic albo ci paka nie przyjdzie albo przyjdzie ci co innego. ODRADZAM CAŁKOWICIE reputacja na Ukrainie tego gościa ŻADNA !!!