może i dziwnie, ale to tylko pomysł a nie taki MASTHAVE z ciekawości pytałem, lunetę mam od dawna i chciałem ogarnąć czy znalazła by zastosowanie jakieś ;)
ja z mojego kałacha strzelam przy użyciu muszki i szczerbinki, kiedyś na jednej strzelance pożyczyłem od znajomego lunetę, ale zdjąłem ją po 30 minutach gry bo szczerze mówiąc przeszkadzała mi w strzelaniu, ale to może dlatego, że to była jakaś chińczykowa luneta i lipnie się przez nią patrzyło. Dodatkowo patrząc na cenę tego montażu na jaskółkę do w życiu bym tego nie kupował, za hajs za ten montaż możesz kupić wiele lepszych rzeczy do repliki, a jak już to wolałbym kupić jakiś zwykły montaż z risem i na to montaż do tego tubusa :P ale to tylko moja opinia a ja specjalistą w ASG nie jestem bo gram dopiero jakiem pó roku
Co mogę poradzić - nie montuj jej na siłę gdyż -
1. Efekt wizualny będzie baardzo nieciekawy .
2. Tego typu lunety służą do celowania precyzyjnego,co oznacza spokojne celowanie. Mając sukę , zakładam że nie zamierzasz bawić się w snajpera z tymi 350-400 fpsami i krótką lufą. Wystarczy że lekko ruszysz głową a już stracisz "0" i nici z celnego strzału. lepiej poodkładaj trochę plnów i kup jakąś replikę kobry na przykład :) .