Witam, czy są jakieś warte uwagi Rosyjskie kamzy które można zakupić w Polsce w cenie do 250zł? Ogólnie to bardziej interesują mnie Rosyjskie jednostki podlegające MWD a niżeli wojskowe, ale te 2 również mogę rozważyć jeżeli dla nich znajdzie się fajna kamizelka w określonym przeze mnie przedziale cenowym. Wpadło mi w oczy takie coś http://www.wilkodaw.pl/pl/p/Taktyczny-system-nosny-Skala/95 to jest używane przez wojsko lub jakieś oddziały MWD? bo w necie za dużo wzmianek o tym nie znalazłem.
Pytanie trochę z dupy.
redzone.com.pl/p30,kamizelka-pas-a-lifczik-replika.html
Proszę, bardzo. Wytrzymała replika. Była używana sporadycznie przez MWD FR. Nadaje się do asg, o co pewnie kolega pyta.
Dozbieraj i kup smiersza, stary, sprawdzony. Jak nie spodoba się, bądź odwidzi ci się ruskość, to bez problemu sprzedasz z niewielką stratą. A jeśli chodzi o smiersza to na komisie ok 350 SSO, a na znanym sklepie na F 430 +
/-
co do lifczika to interesują mnie współcześnie używane i raczej oryginalne kamizelki( chyba, że lifcziki są jeszcze używane). zastanowię się nad tym smierszem, choć wolałbym znaleźć jakąś kamizelkę niż paso-szelki
taniej możesz wyrwać jakieś chest rigi i używane smiersze
ostatnio na komisie się przewijał chest rig SRVV jakiś po 350 możesz zobaczyć czy jeszcze jest