Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Autor cytatu: GriszkaSkoro u góry się przewinęła kopia MK2 od ANA to dopytam od razu. Jak to z nimi jest, jeszcze rok temu miały fatalną opinią ze względu na jakość szwów jednak od niedawna na zachodnich forach są polecane, zupełnie jakby się poprawili w produkcji.
Autor cytatu: RabbitRekonstrukcja raczej mnie nie interesuje, co do Mk.2 są to kamizelki drogie i wydaje mi się, że ciężkie do ściągnięcia. Jedyne co by było w moim zasięgu cenowym to kopia Mk.2 od ANA ale słyszałem, że są dupowatej jakości :P
Autor cytatu: faj3r Dodatkowo współczesne ubiory FSB nie wyglądają dla mnie jak luźne z natury maskałaty ale jak mundury bardziej przypominające te zachodnie.
Dodatkowo chciałbym zapytać czy starsze wzory maskałatów jak np. Partizan Lieto dalej są używane przez FSB?
Autor cytatu: delin0mRef
Jak widać 90% ma J-Tech Mk2. Mundury m.in. Partizan Spektre, SSO Partizan w Żółtej Brzozie, maskalaty Jack Pyke LLCS, kopie PCU lvl 5 Slawianki, Crye AC i gen3 (jak i kopie Slawianki), Combat Shirty Helikon i Massif.
Autor cytatu: faj3r
Dodatkowo chciałbym zapytać czy starsze wzory maskałatów jak np. Partizan Lieto dalej są używane przez FSB?
Autor cytatu: delin0mZłudzenie. Zależnie od oświetlenia, obrocenia pod światło czy fragmentu materiału moze wydawac sie ciemniejsze lub jasniejsze. W tamtym okresie wszyscy mieli Jack Pyke brytyjskie