Szukam fotek na stylizację, operatorzy pod przykrywką - szpej wymieszany z cywilnymi ciuchami. Jedyne fotki jakie mam to te znane z Ukrainy gdzie był cały oddział w bluzach, jeansach i w balistyce.
Domyślam się, że w Rosji taki "luzacki styl" nie jest powszechny, ale może ktoś coś ma ciekawego w archiwum. Jednostka nie gra roli.
Ktoś coś? :)
Zdjęcia stare, bo jeszcze z Iraku (pierwsze dwie foty). Obecnie w nowoczesnym szpeju (plate carriery, fast blow job helmet itp.) noszą się Wagnery w Syrii, to mięcho armatnie od łamania palców i obcinania głów pod publikę.
Autor cytatu: RabbitOdkopię trochę temat ale czy ktoś wie jak nazywa się ta czarna kurtka na zdjęciach od Sołtysa? I czy w ogóle jest możliwość jej zakupu :D
Kurtka bez nazwy, produkcji Sławjanki. Raz na miliard lat ktoś może sprzedawać :P
Najlepsza alternatywa w kraju to kurtka od Helikona Helikon Cougar Hardshell Jacket
Mam jeszcze jedno pytanko. Poskładałem taki set i chciałbym się dowiedzieć czy nadaje się on do luźnej stylizacji?
defender 2 skrytego przenoszenia
pas policyjny VSO (ładownice najbardziej przypominają te ze zdjęć, chociaż dobrałbym coś lepszego)
kurtkę spróbuję uszyć sam lub przerobić by przypominała kurtkę Sławjanki bardziej niż helikon :]