Mam pytanie dotyczące maty do siedzenia. Czy nie przyszkadza ona zbytnio w poruszaniu? Planuję wykorzystywać ją w Airsofcie jako "snajper", więc nie będę się w niej poruszał non-stop, ale co jakiś czas chciałbym puścić się dłuższym sprintem.
Ja ją wsuwałem pod pas nerkowy jak biegałem, a jak było trzeba go spod niego wyciągałem. Wtedy nie przeszkadzała w ogóle, ale to zakłada, że masz tam jakąś wolną przestrzeń.
Nawet jak będzie zaraz pod pasem, to nie powinno za bardzo przekszadzać, tak mi się przynajmniej wydaje z własnych wrażeń z użytkowania (nie używałem tego tak dużo, by być pewnym - no i zależy też od konfiguracji oporządzenia).
Mata jest przydatna w warunkach wymienionych przez kolegów. Dodatkowo poza zastosowaniem strzelankowym jest przydatna także (a nawet bardziej) na wycieczkach w góry.
Słyszałem, że są one popularne pośród wschodnich turystów.
Autor cytatu: delin0mMam pytanie dotyczące maty do siedzenia. Czy nie przyszkadza ona zbytnio w poruszaniu? Planuję wykorzystywać ją w Airsofcie jako "snajper", więc nie będę się w niej poruszał non-stop, ale co jakiś czas chciałbym puścić się dłuższym sprintem.
Jak dla mnie to snajperowi w sprincie przeszkadza glownie jego modus operandi. Predzej zrob podkladke na podbrzusze i klate niz tylek jesli chcesz snajpic.