Od 1 do 22 z 22
Autor cytatu: Arafat30 USD + przesyłka - stówka za opaskę? Serio? :P
Autor cytatu: cypHmm, na pewno lepiej widać operatorów w budynkach wśród pyłu, ciemności itp. No i to w sumie tyle co mi przychodzi na myśl.
Autor cytatu: jakubsDelin0m- a ty zdajesz sobe sprawe że materiał odblaskowy, opaski odblaskowe, kamizelka z której można zrobić WIELE opasek to kwestia kolejno kilku, kilkunastu zł w pasmanterii?
Autor cytatu: KamilCo więcej wątpię aby istniały jakieś jedne koszerne opaski.
Co więcej wątpię aby istniały jakieś jedne koszerne opaski. Toć to zwykły produkt ze sklepu z odzieżą BHP, nie ma nawet pewności że produkcji rosyjskiej ;)
Ba, co więcej, tak moim skromnym zdaniem, wydaje mi się trochę dziwne przywiązywanie tak ogromnej uwagi do bardzo nieznacznego detalu jakim są te opaski, przy jednoczesnym lekceważeniu o wiele ważniejszych części oporządzenia jak np. hełmy, gdzie wielu z tu piszących kombinuje z tanimi zamiennikami czy niezbyt dokładnymi samoróbkami, a to jak mi się wydaje ma kolosalnie większe znaczenie. No ale bawcie się jak chcecie ;)
Autor cytatu: delinomHehe. Napisałem wyraźnie porządne materiały. Rzepy Paiho, taśmy poliamidowe itd. Więc sprawdź najpierw ile to kosztuje i ile kosztuje szycie. No i oczywiście pewna rekompensata dla mnie za to, że poświęce swój czas na to.
Będzie Nanotechnospecopaska. Jakby co to nazwa jest moja. I nie popuszczę.
Pozdrawiam.
Od 1 do 22 z 22