@baju:
1 w ersofcie roznice pomiedzy pso a pospem nie maja znaczenia, a ten co will sprzedaje jest jeszcze z 1 serii, jak ktos dorobi sobie blaszke od przelacznika z napisem pso, to ci gwarantuje ze nie poznasz go od mki
2 posp to naprwdw wypadkowa pso w wersji "M" na potrzeby turystow mysliwtch i eksportu, taki ichni wot marketing
3 na artykul o pso - poczrkacie jeszcze, bo sam czekam az mi ten czarnuch dotrze
chodzi mi o to żeby montaż boczny pasował ;) czyli gdybym miał montaż do SWD to od biedy bym zamontował?
czyli czy takie coś (chyba chińczyk a raczej na pewno) http://gunfire.pl/product-yid-1152189854-Luneta-4x24-PSO1.html by pasowało na montaż AK? Moja replika to RK-06W
polecam zrobic odwtrotnie
kupic wersje do swd, i wymienic dolna czesc montazu na taka do ak - sa takie na nokto.info
a ten chinczyk to sie na nic nie nadaje
Mam prośbę dotyczącą PGO- 7, konkretnie czy jakiś dumny posiadacz tej optyki mógłby zrobić pare fotek PGO- 7 na kałachu bo zastanawiam się nad kupnem a nie wiem jak to tak naprawdę wygląda bo na necie nie znalazłem takiego zdjęcia.
Ja posiadam połączenie "kałaszek+PGO" zdjęć niestety nie zapodam dopóki nie odgrzebię aparatu.
Samo połączenie jest dość ciekawe i o dziwo praktyczne. Podsumowując jeśli PGO jest w dobrej cenie to bierz.
@systema, to nie replika !!!
to orginalny chinski celownik, do airsoftu lepszy od pgo - bo siatka fajniejsza
dobry do rekonstrukcji mudzi [tylko skad wezniesz chinskie rpg z ich dziwnymi karbowanymi drewnami]
do niczego innego sie toto nie nadaje
moim zdaniem poszukaj normalnego pgo, bywaja na aukcjach
PGO jest dosyć duże i ciężkie, imo niezbyt przydatne do AK. No chyba że koniecznie chcesz mieć jakiś wizjerek na kałaszku za małe pieniądze, wtedy może być.
No właśnie mi się prawde mówiąc średnio podoba ale cała reszta jest droga- wszystkie PK(A, AS ,AV te ładne i lekkie).
I ogólnie się zastanawiam czy zbierać na PK- A czy kupić PGO- 7 żebym potem nie żałował no i też wchodzi kwestia tego że (używane nie mówię o nowym)PK- A jest ciężko znaleść
Kamil co za bajki opowiadasz, do AS PGO jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Małe powiększenie jest w sam raz, w porównaniu do mojego wcześniejszego POSP-a jest lżejszy.
Na dodatek z podświetleniem, czyli w nocy też podziałasz. W czym jest one mniej przydatne w przypadku AK od lunety ;).