Temat ten ma służyć do wklejania swoich lans fotek. Obojętne czy są one robione w domu, z szafą w tle, na strzelance, czy na jakiejś imprezie rekonstrukcyjnej. Równie dobrze może być to foto samego sprzętu jak ktoś chce. Sam temat ma być takim najzwyklejszy animatorem forum ;)
Na start pozwolę sobie wkleić lans foto Yakarova i Szymona:
Twórczość oparta o wyśmienite fotki K.Kadisa z ostatniej strzelanki na Rudzie. Ponieważ jestem świadom, że nie każdy jest "dziwką internetu" i zna wszystkie memy * (mema?) krążące po sieci, dlatego też przy niektórych przeróbkach pozwoliłem sobie zamieścić odnośniki do materiałów, które powinny wytłumaczyć sens danego tworu. Oczywiście duża dawka komizmu z tych obrazków ulatuje, gdy się żartu nie podchwyci samemu, ale cóż - trudno.
@ kazik , kamizelka to fakt 6b3 - jesli chodzi o goscia na fotce to on fakt jest pogranicznikiem, ale to w lansie nie przeszkadza ;), pytanie jedno czy nie rosyjski lans tez tu podchodzi ?
Autor cytatu: xsnailx@ kazik , kamizelka to fakt 6b3 - jesli chodzi o goscia na fotce to on fakt jest pogranicznikiem, ale to w lansie nie przeszkadza ;),
To w końcu prawdziwy pogranicznik, czy nie? Bo ja już się zgubiłem ;)
pytanie jedno czy nie rosyjski lans tez tu podchodzi ?
sytuacja jest nieco zamieszana - gosc jest pogranicznikiem, ale ta fotka to czysty lans (ma sie ni jak do jego sluzby i jest zrobiona w ramach jego wolnego czasu i prywatnych szpejow)