Komu podpadł admin, ten ma niewątpliwą szansę pozbyć się nadmiaru emocji poza forum - klik .
Potfur, nie gniewaj się, ot kumpel podesłał i avatar się wydał znajomy :)
Temat żali?
Ja nie lubię admina - i jednego i drugiego.
Tego z brodą - bo to ćwok.
Ten drugi - w okularach, jest taki jakiś... dziwny... i kiedyś barman mu powiedział że wygląda jak homoseksualista. :)
Temat pobudził mnie do zabawy w grabarza na pewnym forum i tak oto odkopałem tę oto piosenkę:
Docent jest zły! Docent jest zły!
Docent jak dorosły bawi się w wojne!
Docent zazdrości innym zabawek!
Docent bije innych w piaskownicy!
Docent nie kocha innych dzieci!
refren:
I zagadka dla niezorientowanych: "O kim jest ta piosenka?" :)))
Witam! Lubię admina! Poza tym mam pytanie w kwestii formalnej - w wątku dot. tielniaszek dostałem upomnienie koloru czerwonego n.t. "przycisku zmień". Czy chodzi o to, że pisałem na ten sam temat w kilku postach, a powinno być w jednym, tylko zmienianym (uzupełnianym) na bieżąco? Czego dokłądnie dotyczyło upomnienie? Nie skarzę się, chce wyrazić skruchę, tylko muszę wiedzieć za co.. :))
OK, dzięki, zrozumiałem.
Ale (teoretycznie) jeśli po poprzednim moim poście po 5 minutach wypowiada się ktoś następny, to, chyba, nie ma sensu zmieniać własnego poprzedniego postu (do którego się ustosunkował ktoś następny w kolejce) bo do tego poprzedniego postu nikt z czytających wątek może już nie wrócić.
Ale będę uważał. Dzięki za medal :))
Jam dał ostrzeżenie więc wyjaśnię, szczegółowo.
Jeśli twój post jest ostatni, a chcesz dodać coś jeszcze co umknęło w podczas pisania poprzedniego - dajesz 'zmień'.
Przy czym - są dwa wyjątki od tej zasady:
- jeżeli minęło ~12 godzin, można spokojnie pisać kolejnego posta,
- jeżeli treść nie mieści się w pierwszym poście (saperski tak często ma).
Ma to raczej wydźwięk estetyczny - pozwala nam zapanować nad tematami a i wypowiedzi są pełniejsze.
OK. Ale w "tielniaszkach" pomiędzy moim ostatnim "upomnionym" postem a przedostatnim były jeszcze 4 inne nie moje. Stąd moje pytania, bo wiem, że, teoretycznie, chodzi o "flood control" :)). Chyba, ze mój ostatni post był "podwójny" i został później scalony przez Admina. Prawdopodobnie tak było... Виноват, исправлюсь!