Nie wiem, czy zacząłem od dobrej strony, ale zanim cokolwiek kupię, wolę porządnie wypytać:D Mój pomysł jest taki, proszę tylko byście skrytykowali, bądź pochwalili, czy można coś z tego logicznego złożyć:
- kamizelka 6SZ117
- na hełm światło FSS-014
- multitool 6E6 (to już mam, super rzecz)
- bagnet 6H5
- gogle 6B50
- kamizela 6B45 (bo chyba tak się nosi - 6B45 i na to 6SZ117?)
- co do munduru, to nie jestem absolutnie pewien ("jodełka" od frontowca by była ok?)
- hełm 6B7-1M / 6B47 (szczerze to nie wiem który - liczę na pomoc)
- na kolana 6B51
- co do rękawiczek, to wiem, że używane są 6SZ122, aczkolwiek wogóle mi sie nie podobają i mam pomysł, żeby je zamienić na "Rage" Splava - chyba nikt mnie nie wyśmieje za to ?
Chyba niczego nie pominąłem, te rzeczy które wypisałem, to efekt jakichś tam moich internetowych poszukiwań, oczywiście raczej repliki nie wchodzą w gre, tylko oryginały :D dzieki za kazda pomoc
Współczesne WDW korzysta z zestawu Ratnik więc hełm zdecydowanie 6B47.
Buty od Faraday to buty które również są wydawane w ramach WKBO tak samo jak buty od BTK, WojenTorg czy Komuna Paryska.
Użytkuję buty wszystkich wyżej wymienionych producentów i najwygodniejsze są buty od Faraday oraz Komuna Paryska. Jednak Faraday szybko się ścierają. Polecam Komuna Paryska lub BTK.
Zapomniałeś o słuchawkach aktywnych GSSh-01 oraz ochraniaczach 6B51. Mundur WKBO lub 6Sz122
Rękawiczki 6Sz122 są moim zdaniem wygodniejsze od "Rage" Splava a używam ich czasem do wspinaczek.
Dzięki wielkie za odpowiedz! A powiedz mi, coś do czego mógłbym radio podłączyć ? Jest jakaś ratnikowa opcja, czy to już raczej szukać czegoś cywilnego ?
I w sumie jeszcze jedno pytanie mam, w czym noszona jest broń boczna? W kaburze udowej? Na kamizelce ? I rozumiem ze grach / makarov? Bo gdzieś mi kiedyś mignął glock nie wiem czemu
Witaj, GSSh-01 6M2-1 ma zintegrowany mikrofon. Jest możliwość przerobienia pod Baofenga. Broń boczna nie jest z przydziału. W przydziale nie ma nawet kabury.
Odgrzebujemy temat ale może komuś się przyda.
Omówiliśmy pierwszy "zestaw" i wygląda to tak: Youtube
Z wyjątkiem śpiwora i zawartości plecaka wszystko pod WDW jak najbardziej się nadaje.