Jeśli sądzicie, że o granatnikach z tej serii powiedziano już wszystko, to przekonajcie się sami - klik (uwaga - nie dla rusofili o słabych nerwach!). Znalazłem to w bieżącym "Raport WTO", relacja z Shot Show 2009, oczywiście w USA. Link do całego wątku z targów na mp.net.
PS. Mam nadzieję, że admin nie obrazi się za umieszczenie tematu w hydeparku, nie znalazłem godnego miejsca dla tej choinki taktycznej. Moim marzeniem jest strzelająca szyna ris i mundur składający się z li tylko z miękkiej taśmy velcro dla pełnej dowolności umieszczania "morale patches".
@baju to jest iPod touch / iphone - bo:
a latwo to programowac (iphone SDK jest fajny + do tego xcode i programy pisza sie prawie same :P cos jak vs na klona)
b ma juz dobry touczskrin z multi taczem - nie trzeba kombinowac z interfejsem uzytkownika i obsluga softu (ui zapewnia os)
c mozna podlaczac rozne zewnetrzne rzeczy, np dalmierz mierzacy poprzez celownik odleglosc - interfejsy standardowe sa wiec i produkcja tania
Dzięki.
Linka dałem bo to iPod. Jak zauważyli inni. Akurat nie dalej jak 2 tygodnie temu rozmawiałem z gościem , który tego używa właśnie na 25. Jako, że używa go zawodowo i sportowo jego słowa: "zajebisty gadżet, spełnia swoją rolę, jest przyjazny i fajnie wygląda."