Od 1 do 13 z 13
(Cytat z tematu: Drogi rusie, co mam na siebie założyć )WohamPo za tym 6Sh92 zaczęli produkować w 96 pod koniec Pierwszej Czeczenskiej. Dużo ich tam nie było.Sporadyczne przypadki do tego w wojskowym zwiadzie. tylko. Dopiero w drugim konflikcie bylo pelno 6sh92.
@patson. jak znasz język rosyjski to proszę odwiedz Guns.ru . albo http://talks.guns.ru/forumtopics/114.html Tam mozna znalężć duzo zajebistych rzeczy. To równiez nie tylko do patsona.
A jak ktoś bedzie chcial cos nabyć i bedzie mial problem z dogadaniem sie po rosyjsku, prosze zwracać sie do mnie. Pomogę. Oczywiscie za darmo.
Autor cytatu: kazikLinkiem nie pogardzę, nie koniecznie przetłumaczonym. Przynajmniej będę mógł sobie politerować ;)
Wybacz dociekliwość, po prostu nie spotkałem się z nimi na starszych zdjęciach. Ale na metki też w ogóle nie zwracałem uwagi.
Tak w ogóle sam 6Sz92 miał paru konkurentów w trakcie wspomnianego projektu. Ale ci, których akurat widziałem byli strasznie nędzni (zarówno jakościowo jak i pod względem projektowym). Niestety teraz raczej nie znajdę żadnych zdjęć, ale warto jeszcze wspomnieć, że co najmniej jeden z nich (w przeciwieństwie do 6Sz92) nie był typową kamizelką, a raczej rozwinięciem idei pasoszelek.
Autor cytatu: Woham
Ależ spoko. Tak, pierwszi 6sh92 w kolorze byly nawet nie VSR a cholera wie w jakim. Jak jakies dziecko wylalo na nie farb po trochu..
Od 1 do 13 z 13