Witam mam pytanie czy warto kupić RPK ACM ?
Bo czytałem o tej replice i podobno niezbyt przypomina RPK ? Ale tym to ja bym się zajął :-)
Ale boje się o bebechy bo nie chce kupić giwery za ponad 700zł i ją odsyłać po pierwszej strzelance.
Będę wdzięczny za wszelkie info.
Nawet jeśli odpicujesz go wizualnie, to tylko będzie wyglądał jak ręczny km.. Jak chcesz w asg wykorzystać tą broń jako wsparcie to musisz przygotować się na to, że stockowy gearbox nie będzie Ci potrzebny ;)
Moim zdaniem szkoda kasy ;) Bo ani to RPK, ani broń wsparcia w asg.. ;)
Zdecydowanie nie warto. Lepiej budżet przeznaczyć na coś "nowszej generacji" (dowolna konstrukcja w standardzie VFC, np. DBoysowe AK lub CM.04x od CYMY) i spokojnie czekać, aż w końcu Chińczycy zdecydują się skopiować RPK, które wygląda jak RPK (a KIEDYŚ chyba muszą to zrobić, prawda?).
Bo chce kupić następną replikę mam już kas-74 i aks-74 a chciał bym coś nie 74 ani 47 :-P A akm cymy mi się nie podoba gdyby był AKMS to bym kupił :-D ale nie ma :-( Dzięki za info ;-)
Avast to nie jest delikatnie mówiąc najlepszy program antywirusowy.Miałem Avasta i ciągle się wywalał zresztą.Ja miałem pełna wersję i ona wychodzi co jakiś roczek nowa (przynajmniej kiedyś tak było) więc nie trudno być nie na czasie.Polecam Avira AntiVir Personal jest za darmo.Mi instalował kumpel informatyk najlepiej poradzić się fachowca.