• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Po pierwsze. Witam wszystkich forumowiczów.

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad którymś z dostępnych na rynku AK 74, przeczytałem chyba wszystkie tematy na WMASG i dalej nie mam pojęcia co wybrać.
    Czy możecie mi doradzić, zastanawiam się nad trzema modelami?

AK-74M RAS lub Phantom z ICS'a. (przy phantomie boję się o fatalne wyważenie)
    SLR105 A1 z CA
    AKS-74N z VFC

Co należy wymienić od razu w każdej z tych replik?
    A i prosił bym o podaniu za i przeciw w każdej z tych replik.

Z góry dzięki za pomoc.
  2. # 2
    RAS ma szyny z plastiku.....
    Phantom - jakiś wymysł

SLR105A1 zupełnie nieopłacalna inwestycja

AKS74N ładne, ale słabe w fps.
    - wg. Mnie jeśli to ma być do gry inwestnij w Boyi i porządny upg wizualno - gearboxowy
    Jeśli ma to być pokazów - wtedy nic lepszego niż AKS74N z tutaj wymienionych nie jest lepsze.

Szczerze jedna z najciekawszych pozycji w dobrej cenie to :

http://www.taiwangun.com/shop,show,1412

Mnie się bardzo podoba (moze i Tobie?) - i raczej mało spotykana replika

Pozdrawiam!
  3. # 3
    wg. mnie nie warto inwestować w boyi, chyba że wyszły wersje full steel w których się nie da połamać zatrzasku kolby, suwadła i podstawy muszki.
    Mam VFC katuje go drugi rok i jest ok. Tylko warto wymienić tłok, bo jest badziewny i po pewnym czasie są problemy.
  4. # 4
    Po pierwsze - to nie jest forum airsoftowe.
    Do rekonstrukcji - VFC albo, jeśli czujesz się na siłach by doprowadzić go odpowiedniego stanu wizualnego - to Boyi.
    Jeśli do niedzielnego strzelania - to WMASG.

Temat zamykam.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0