Iwan, bez obrazy, ale o części rzeczy na temat których założyłeś tematy już istnieją. Nie ma sensu ich dublować.
No i zakładanie tematu po to by podać samego linka do artykułu nie ma za bardzo sensu. Już lepiej podaj linka do całej strony gunscity.ru w temacie "ciekawe linki".
Iwan - kontrpropozycja.
Część z nas opanowała w miarę dobrze język rosyjski, część pamięta go z dawnej podstawówki a część ni w ząb.
W związku z czym - mógłbyś równie dobrze przetłumaczyć je na polski, wrzucić coś od siebie (tudzież połączyć z innymi artykułami o danym przedmiocie) i by było ekstra.
Инициатива наказуема - jedno z pierwszych przykazań żołnierskich :)))
A który temat jest najciekawszy? Jak będę miał więcej wolnego czasu - czemu nie...
oj iwan z ta inicjatywa to nie tak hehe, sam musialem pytac zony co to znaczy bo ja ledwo bukwy czytam
jesli o mnie chodzi to kamizelki sa najciekawsze
Właśnie ja chciałem powiedzieć ze jestem dzieckiem kapitalizmu i nie rozumiem nawet rosyjskich kwestii w czterech pancernych;p, było by bardzo miło jak by ktoś tłumaczył co ciekawsze artykuły. Żeby nie było że jestem leniwy kupiłem kurs rosyjskiego i próbuje sie tych "krzesełek" nauczyć ale nim będę nim władał to hoho;p