• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Po internecie krąży wiele opinii o tej replice. Idzie ją dorwać czasem na Allegro i Ebay'u.
    Niektórzy mówią, że w stocku replika do kitu (nie licząc genialnego wyglądu zew. bijącego nawet Real Sword'a), ale podobno po wymianie uszczelek i paru dupereli bardzo dobra.
    Cena nowego (z pewnych źródeł osobistych i kontaktów) wyniosła by mnie 2000zł czyli tyle co RS bez PSO.
    Zastanawiam się czy warto? Myślę o ASG nie o reko, ani powieszeniu nad kominkiem.
    Ktoś miał okazje macać twór G$P? A może nawet strzelić?

Wiem, że odpowiecie, że jeśli chodzi o ASG to kierować się na wmasg (i tak też później zrobię), ale wolałem najpierw spytać tu :) z wiadomych powodów...
  2. # 2
    pytaj Flache
  3. # 3
    Flacha Ci powie,że tylko na ścianę. Żadne wymienianie nic nie daje.
  4. # 4
    ja bym bral rs-a i do tego minute, bedziesz mial lans wypas
  5. # 5
    GP nie wygląda lepiej niż RS. Wygląda tak samo.
    Natomiast jest nieprzewidywalne jeśli chodzi o strzał (zasięg i siła - raz ma ponad 1000 fps, a zaraz później 300). Do tego jest bardzo lekkie. Moim zdaniem do ASG się nie nadaje.
    Więcej w najbliższym numerze "Strzału" - powinien być w piątek w EMPiKu :)
  6. # 6
    W G&P szybko psują się zawory gazowe :/

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0