Na wmasg jest informacja, że pasuje do wszystkich replik Boyi. I widocznie jest lepsze od GHK pod względem wytrzymałości, bo piszą, że zastępuje "słabsze" części z replik GHK.
A tutaj link:http://www.wmasg.pl/aktualnosci/zza_granicy:_garsc_informacji_c.d./1585/
OK, ale czy lepszy znaczy już dobry? Poza tym inormacja na wmasg to copy/paste z tego co napisali na ebaybanned, no a trudno żeby sprzedawca napisał że towar jest do d..y.
heh, myślałem, że NPAS pozwala zwiększyć stockową moc repliki gazowej i ją regulować, widzę, w takim razie jeżeli ten kit będzie dawał moc, która nie jest dla mnie dostateczna, to jak ją zwiększyć?
Sorry za OT, ale co to NPAS? Na wmasg'u nic o tym nie znalazłem. Tzn. domyślam się, że to jakieś tuningowane części wew. od RA-Tech, ale nie wiem czy sie nie mylę.
Pytam bo planuje zakup skorupy AK74M od VFC i wpakownie tam bebechów gazowych np. tych z tego tematu.
Wkładam go do customowej repliki - to się nie dziw że nie ma wieści o działaniu mechanizmu.
Ogólnie jest dość dobrze wykonany. Jedyne zastrzeżenia budzą elementy wykonane z tworzywa sztucznego jak dysza i komora HU.
Reszta mechanizmów w tym sprężyny są niezłej jakości.