• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Płk Władimir Wojtow, czasowo pełniący obowiązki szefa komitetu naukowo-technicznego uzbrojenia opancerzonego i pojazdów, poinformował że wielokrotnie opisywany w mediach rosyjski czołg przyszłości Czarny Orzeł nie istnieje.

reszta do przeczytania pod adresem: http://altair.com.pl/start-3412
  2. # 2
    "Nie wolno wierzyć w informacje niezdementowane"
  3. # 3
    Oprócz tego, że pierwsza wersja sześcioosiowa oparta na T-80 nawet była na filmie podczas jazdy nie tylko na zdjęciach , a siedmio tylko na fotkach.
    •  
      Foox
    • 2009-09-14
    # 4
    To mi przypomina historię z atomowym samolotem.
  4. # 5
    Szkoda :<
    •  
      Foox
    • 2009-09-14
    # 6
    Czy ja wiem czy szkoda :D. Owy samolot miał też nie istnieć, a jednak latał :P.
  5. # 7
    Foox poczytaj o amerykanskich pociskach rakietowych napedzanych atomem, to byl hardkor dopiero
  6. # 8
    Parę innych rzeczy w ZSRR i Rosji też nigdy nie było: Paktu Ribbentropp-Mołotow, Gułagów, podwodnych karabinów...
    To, że czemuś zaprzeczają, nie znaczy, że nie istnieje. Co więcej - może wręcz potwierdzać :)
    •  
      Foox
    • 2009-09-15
    # 9
    @ Snial
    Tą historię też znam :)

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0