Od 1 do 24 z 24
Autor cytatu: comradeSzotie tam odrazu zbankrutowal.
po prostu iżwesk na chwile obecna nie ma dla kogo produkowac broni i cala fabryka jest na wstrzymaniu.
takie cos przerabiala fabryka broni w radomiu juz z kilka razy
Autor cytatu: comradeSzotia ktos wie jak sobie radzi Molot i Tula? oni w sumie produkuja tylko AKSU i RPK ale pewnie przejmą prawa po Iżwesku
Autor cytatu: yakarov[div class=quote][span class=cite]Autor cytatu: comradeSzoti[/span]a ktos wie jak sobie radzi Molot i Tula? oni w sumie produkuja tylko AKSU i RPK ale pewnie przejmą prawa po Iżwesku[/div]
Jakie prawa ? Do czego? Te dwa zakłady to całkiem inna bajka, całkowicie niezależne od Izmaszu. Produkująca nie tylko to co wymieniłeś. Więc nie do końca rozumiem to co napisałeś.
Autor cytatu: comradeSzotie tam odrazu zbankrutowal.
po prostu iżwesk na chwile obecna nie ma dla kogo produkowac broni i cala fabryka jest na wstrzymaniu.
takie cos przerabiala fabryka broni w radomiu juz z kilka razy
chodzilo mi o to czy ktores z tych zakladow bedzie produkowac AK(S), AKM(S) czy AK(S)-74.
bo armia rosyjska napewno jeszcze zamawia u Iżwesku chocby w malych ilosciach, czy czesci zamienne
Autor cytatu: KaszubŁucznik robi maszyny do szycia mam nawet od nich może Izhmash też pójdzie w ten deseń, albo w lodówki.
Autor cytatu: xxxFENCExxxZ półproduktów? Ja rozmawiałem z prezesem i proponowałem mu wykorzystanie odpadów w tym celu. Zawiozłem swoje Beryle na targi do Kielc żeby im pokazać o co chodzi. I co? - i nic...
Sąd arbitrażowy Udmurtii ogłosił bankructwo producenta słynnych Kałasznikowów – koncernu Iżmasz. W zakładach prowadzono zarząd komisaryczny.
Od 1 do 24 z 24