W sklepie Red Zone pojawiły się nowości kurtka i spodnie "strom" w Partizanie oraz Mundur Witeź
Temat o Red Zone jest zamknięty a ja myśle, że warto wiedzieć o nowościach :] a może niekażdy odwiedził strone niedawno.
P.S Jak temat jest niepotrzebny to prosze o kasacje i przepraszam za śmiecenie na forum.
@edit nie partizan a FLEKTARN-D
bo to zwykły plastik jest :)
Stąd ta szczelność. Tak naprawdę jakiś tam ortalion( czy inny syntetyk) z zerową przepuszczalnością.
Czy przed wilgocią chroni to nie wiem - bo z zewnątrz na pewno ale upocisz się w tym jak "kuń"
Mnie natomiast cieszy ,że pojawia się coraz więcej rzeczy z ANY.Mam nadzieje ,że pojawią się jeszcze mundury NOCZ 91 i Gorki i maskałat Krot.
Miejmy nadzieję ,że sklep będzie rozszerzał swoją ofertę o kolejne produkty.Być może 2010 będzie już można kupić u Red Zone produkty Sposnu.
Witam i kłaniam się.
W zeszłym roku kupiłem sobie mundur bekas flectarn-d.
Czapki akurat wtedy chyba nie było. Później się pojawiła, ale deblem byłem i leniem i pomyślałem, że co się odwlecze, to nie uciecze.
Jednak uciekło i teraz z ręką w nocniku pytam Szanownych użytkowników czy gdzieś (niekoniecznie w polskim sklepie) można jeszcze czapkę w takim kamuflażu dostać?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Paweł
EDIT: Znalazłem na Soviet Army Stuff i nawet byłbym gotowy przeboleć cenę, ale kurde, za wysyłkę każą sobie jak za zboże płacić.
Może coś tańszego jest?
Byłem w redzonie już po zamknięciu i wydaje mi się że mieli jeszcze jakieś duże rozmiary (ok 60) kiepek modoksowych i/lub splawowych we flektarze D. Napisz do Darka (mail w profilu) http://rusmil.net/forum/account/214/
Dzięki Panowie.
W końcu zdecyowałem się kupić tu: http://www.redforces.com/catalog/index.php?cPath=21
Czapa tania, koszty wysyłki bardzo ludzkie, a i znalazłem rękawice w moim (dziecięcym ;) ) rozmiarze.
Zamówienie złożyłem w niedzielę, a paczka dziś rano już wyjechała.
Przesyłki co prawda jeszcze nie dostałem, ale polecić chyba mogę, bo customer service na najwyższym poziomie mają.
Pozdrawiam,
Paweł
EDIT: Owca, dzięki. Sporo ciekawych rzeczy na Frontowcu.
Dodane do zakładek- będę zaglądał, a beret specnazu- obowiązkowy zakup.
Widziałem wersję przed produkcyjną w mojej opinii warto bardzo fajnie wykonana replika. Czekam aż przyjdzie paczka i postaram się napisać coś sensownego być może nawet mały artykuł.