Witam wszystkich. http://blog.goo.ne.jp/bolang/
Na blogu pewien skośnooki pan zamieszcza fotki posiadanego przez siebie sprzętu. Muszę przyznać, że na mnie kolekcja zrobiła wrażenie. Hełmów od groma (w tym maska i k6), swd z polimerowymi kolbą i łożem (od ostrego) oraz minutą (+100 do lansu), czy airsoftowy bizon. Na samym początki wprawdzie nie jest aż tak ciekawie, ale cofnijcie się do poprzednich wpisów a na pewno znajdziecie coś fajnego. Aby się cofnąć klikacie tego wygibasa na samym dole po lewej.
Pozdrawiam
EDIT: eh te hełmy.. dzięki SoP-PeL za zwrócenie uwagi.
Nie no macie racje- oczywiście wszystko można kupić jeśli ma się wystarczająco dużo kasy. Ja akurat jestem nadal zielony w tych sprawach i mnie szczęka opadła, kiedy zobaczyłem te "skarby". Pozdrawiam
To nie jest tak, że "wszystko można kupić za dużą ilośc kasy". Taki mrówka z Polski ma rzeczy których nie ma chyba nikt na świecie a wcale nie płacił za nie nie wiadomo ile? Po prostu wie gdzie szukać. a nie wystawia ich do sprzedania.
Ten Japończyk ma to, co można znaleźć "od ręki" na rożnych stronach gdzie są wystawione z ceną.
Przecież wytłumaczyłem jak cofać się do poprzednich postów. Poza tym przecież w dzisiejszych czasach nie ma problemu choćby z przetłumaczeniem strony...