• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
    •  
      ADi
    • 2011-01-09
    # 31
    Ta jest. :)
  1. # 32
    ..na to wygląda, że tak...ale też jakoś mi się to kupy nie trzyma. Chyba, że coś nie tak zrozumiałem, bo angielski tego faceta jest nie bardzo.
    Będę się z gościem widział w tym tygodniu to spytam jeszcze raz, od razu też zagadnę jak to było u nich z tymi SUNIA-mi.
    •  
      ADi
    • 2011-01-10 *
    # 33
    Ja tak robię odkąd mam Eger'a i to się sprawdza. Nawet jak się zapomnę w których ładownicach mam puste magazynki to wystarczy ,że zerknę w ładownice i mogę walczyć dalej.

Poza tym w rzeczywistości jak magi pełne są denkiem do góry to tyle brudu się do nich nie dostaje i jest mniejsza szansa na awarię broni.
  2. # 34
    Już chyba to pisałem...
    Robię dokładnie odwrotnie - puste dnem w dół, pełne dnem w górę.
  3. # 35
    Ja też tak ja Potfur ;)
    •  
      ADi
    • 2011-01-10 *
    # 36
    No w sumie pisałeś. Ale to było w 06.2010 - kto by to pamiętał. ^^
    Mi się akurat magazynki nie blokują między przegrodami więc lecę wersją standardową.
  4. # 37
    Tożto rok temu! :D
  5. # 38
    Autor cytatu: interlude22..na to wygląda, że tak...ale też jakoś mi się to kupy nie trzyma. Chyba, że coś nie tak zrozumiałem, bo angielski tego faceta jest nie bardzo.
    Będę się z gościem widział w tym tygodniu to spytam jeszcze raz, od razu też zagadnę jak to było u nich z tymi SUNIA-mi.

Dobra Panowie, wiem już wszystko.
    Pełne magazynki wkładali do kieszeni chesta/ kamizelki nabojami do góry, natomiast puste magi dnem do góry. Co ciekawe- niektórzy chowali puste magi po prostu do kieszeni munduru. Puste należało jak najszybciej załadować jeśli to tylko było możliwe.

p.s. w sprawie zastosowania "suni" mam też kilka informacji, które zamieszczę w odpowiednim temacie
  6. # 39
    Pełne magazynki wkładali do kieszeni chesta/ kamizelki nabojami do góry, natomiast puste magi dnem do góry.
    Это займет много времени .Пустые магазины надо скидывать в сумку широкую на 6-8 магазинов , потом тебя прикрывают , ты перезаряжаешься и так далее . Для примера при внезапной встрече с противником в лесу , горах пулеметчик группы должен выпустить 650 патронов чтобы дать время остальным занять позиции на это уходит минута . Ни кто уже не вставляет пустые магазины на старые места . Это подходит только для войны в окопах , но такой войны давно нет ...

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0