Konradzie, masz tą apteczkę: http://www.frontowiec.com/index.php?p1914,apteczka-molle
(jeśli link nie działa to chodzi mi o tą zrywaną) w nowym zielonym SSO?
Nie doczekałem się u Ciebie na stanie tej której potrzebuję więc przerobię tą na swoje potrzeby. ;) :D
Nowa dostawa wyprodukowanych w Rosji Gorek-3 DSO już w ofercie sklepu internetowego!
Dostępna jest już także wersja ze wstawkami w rosyjskiej wersji Cyfrowej Flory!
Cena: 339,00 PLN
Prezydent Generalny Zarządu firmy Dima Spiec Odieżda zlecił właśnie budowę nowej szwalni, a dział HR DSO zatrudnia kolejnych ludzi - wkrótce następna, znacznie większa dostawa!
Dima Spiec Odieżda to duża firma a nie dwie Białorusinki w rozpadającej się szopie, nazywanej szumnie "siedzibą główną" i nie szyje na indywidualne zamówienia, chyba że zamówisz z 500 kompletów.....
Nie wiem co jeszcze będzie - nie mam wglądu w dokumentację i plany firmy DSO - w normalnych firmach jest to poufne i nie pokazuje się takich rzeczy postronnym osobom.
Ja jestem zawiedziony po kupnie pasa do AKM/SWD ze sklepu Frontowiec.com. Opis wskazuje, że produkt jest "nieużywany", a klamra wygląda tak:
Jak widać, cała w rdzy.
Opis produktu jest mylący i sugeruje, że produkt jest w dobrym stanie, podczas gdy ta stalowa klamra - ewidentnie nie jest. Na zdjęciu przedmiot jest w lepszej kondycji.
@delin0m - Nie używany, a "grand nówka sztuka" to co innego. Dostałeś pas, który ma ze 40-60 lat. Jest nie używany, ale nosi ślady magazynowania. Zawsze możesz odesłać. W ramach naprawy gwarancyjnej (choć generalnie produkty kolekcjonerskie nie posiadają gwarancji) przetrę go papierem ściernym i odeślę :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja nie mam takiej możliwości - tam zasada jest prosta - "bierze wszystko, albo nie."
@water - wyjaśniam Ci po prostu różnicę pomiędzy "szwalnią" a Szwalnią.
Mogłeś chociaż napisać II gatunek czy coś w tym stylu. Nie jest to w pełni fair wobec klienta, no ale rób jak chcesz. Nie mam zamiaru odsyłać, bo wyniesie mnie to 7+7=14 zł co jest połową ceny pasa.