Temat ten ma służyć do wklejania swoich lans fotek. Obojętne czy są one robione w domu, z szafą w tle, na strzelance, czy na jakiejś imprezie rekonstrukcyjnej. Równie dobrze może być to foto samego sprzętu jak ktoś chce. Sam temat ma być takim najzwyklejszy animatorem forum ;)
edycja:
No to może zacznę od wrzucenia czegoś:
Grigorij (z tyłu) i ja (z przodu) na III edycji imprezy w klimatach Stalkera w Nysie ( http://stalker.nysa.pl/ )
Zmniejszajcie trochę zdjęcia przed wrzuceniem na forum, bo na prawdę nie widzę sensu oglądania fot w rozdzielczości, gdzie jedena z krawędzi ma ponad 2 tyś. pikseli.
Szczególnie, że imageshack ma opcję automatycznej zmiany rozmiaru, przy wysyłaniu pliku.
Spasiba, spasiba RPK 74 dorobiło się oryginalnej koby (swoją drogą nie wiem skąd trafiłem to to w Polsze :) ) i teraz przechodzi metamorfozę :)
Jeszcze chwyt i kosmetyka (muszę złożyć między innymi cały GB z 3 innych :) ) i będzie śmigać :)
Nie taki zaraz wielki lans aleeee... Fota cyknięta podczas "służby wartowniczej" z 'zaskoczenia', więc nie mogłem zrobić miny "bedass motherf*cker". ;)
zimowe manewry na strzelnicy :) Testowaliśmy 7,62x54R SWD (niestety z POSP a nie z PSO)
Następnie sprawdzaliśmy co ma takiego w sobie eksperymentalny aluminiowy magazynek z Iżewska, który został znaleziony w byłym garnizonie lotniczym PGW Żagań.
Rezultaty: kilka posiekanych tarcz i najciekawszy nasz cel czyli polski wz. 50(wytrzymywał trafienie pociskiem kal.44 Magnum o czym świadczą wgniecenia, ale nie wytrzymał presji AKM i SWD)
(Strzelanie odbyło się na odległość 100m na strzelnicy myśliwsko-sportowej)
9 i .45 zatrzyma , ale już 7.62(x25) robi piękną dziurę (do tego po pierwszej ściance hełmu zaczyna koziołkować).
Sprawdzałem kiedyś na szwedzkim stalaku.