@Sowa, może na fotkach tak dziwnie, na żywca jest mega wygodna ( do pospa składasz się idealnie ). i krztałt ma podobny do tej na której się wzorowałem hehe
Sowa, AK-74M świetny ale bym zmienił tłumik płomienia i muchę ;)
Szepan, WSSa na wumazgu już pochwaliłem, ale jeszcze raz pochwalę. Bardzo dobra robota.
Potwierdzam świetna robota jak i to, że baka pomaga się złożyć do PSO mój WSS bez baki był testowany i głowa tak "wisi w powietrzu" Gratki. Za niedługo moja kolej ;)
Spodnie i buty do wymiany na butana/mabutę i desanty. Specnaz KGB - 80% Ready :p
Mosin i Colt to moja fantazja do ASG i lansu ;p Dojdzie AKMS jak złożę, ogólnie sam nie wiem czy zostawić tak czy iść w reko.
Jak się podoba impresja? :)
Trochę raczej jak Buenos Aires gangsta styl.
Zbyt niechlujnie jak na mój gust.
Rada dla fotolansiarzy. Nic personalnego tak mnie naszło.
Naprawdę lepiej skompletować wszystko i poczekać z fajnym zdjęciem niż robić tak na pół gwizdka. Jeszcze to i to i będzie fajnie. A tak niekompletnie i tak jakoś nie wiem czego mam szukać na zdjęciu.
Postudiowanie zdjęć też daje trochę. Raczej nie widziałem takich "sloopy" spodni na wojakach. Raczej wszystko wymiarowo.
Inna sprawa, że wiele brakujących fantów można ukryć na zdjęciach wystarczy odpowiednio wszystko ubrać.
Edycja:
Na starych zdjęciach specnazów ci goście naprawdę wyglądają jak fajne chłopaki. A ty trochę zbyt groźnie wyglądasz.
Skórę podpatrzyłem na fotach z puczu z 91, za to dół (spodnie buty) to kompletny brak sprzętu z epoki - jak na razie. No może faktycznie pospieszyłem się z fotami (miejsce też z dupy - nie mam czasu się nigdzie ruszyć), ale dzięki za szczerą krytykę :)
Znam te zdjęcia. Skóra ok. Spodnie by też były ok gdybyś je jakoś "poprawnie" ubrał. Nogawki na buta dla zamaskowania. Itd.
Miejsce jest jak najbardziej ok.
Spodnie to życiowa porażka - noszę L a to jest XXL, ale to długa historiaaa...
Ogólnie dobije do tego:
- spodnie od butana, chyba, że dorwę wreszcie dół od afgana lob coś w brzozie.
- Desanty jak dopadnę mój rozmiar (planowałem moskwy, ale już sama skóra jest odstępstwem od standardu więc nie będę przeginał)
- Optyka do mosina (jakaś lepsza - myśliwska) z lat 80/90. To mój wymysł z tym mosinem, w wierze umacniają mnie tu tylko nieliczne fotki z Afgana z nim.
- Replikę Altyna lub coś w ten deseń
- no i jakieś detale: kabura do TT, ładownica do mosina.
Jak widać sporo tego jeszcze.
A jak się za ciepło zrobi to zamiast kurtki KZS'a zarzucę.
Może zbyt odważny byłem wcześniej z tym stwierdzeniem, żeby iść w kierunku reko (z KGB to nawet ekipy chyba bym w Wielkopolsce nie znalazł), ale jak zobaczyłem pamiętną fotkę z puczu w Moskwie z kozakami w skórach i 6b3 stwierdziłem, że w tym kierunku chcę iść ;)
Samo się ubrudzi i postarzy :) Jestem zwolennikiem naturalnego docierania szpeju :)
Chciałbym żeby to było deko ale cena rosyjskiego AKMS-a mnie przerasta :/
To Boyowskie RK10S po delikatnej wizualnej kuracji :)
Tak ,hełm to replika. Szpej starałem się dobrać tak by to przypominało OSN "Rus" drugiej połowy 90tych, byli swego czasu także w VSRach i na pewno mieli na stanie nieco K6-3 ;) Mam nadzieję zdobyć jakieś obszycia i generalnie pójść w stronę wierniejszej rekonstrukcji.