Świetny szpej. Hełm bardzo fajny, jestem zwolennikiem Ałtyna i reszty spawarek, ale ten super pasuje do kamizelki. Jeszcze musiałbyś trochę podniszczyć ten szpej w boju bo narazie za nowo wygląda i jakieś rękawiczki.
Dex - 140 euro włącznie z wysyłką i 4 ładownicami typu Shingle oraz dwoma atrapami płyt z sztywnej pianki (co daje tylko połowę wszystkich płyt), Cordura 500D, chińskie klamry, Indonezja
Ikar - 225 euro + wysyłka i chyba płyty w zestawie, Cordura 1000D i ogólnie lepsze materiały, replika z Rosji
Ja mam tą wersję od Dexa, polecam. Można przyczepić się do klamer, ale one są tylko z tyłu i szczerze mówiąc zbędne. Szycie stoi na poziomie chińskich kamizelek. Materiał to Cordura, także jest OK. Rzepy pewnie indonezyjskie - znośnej jakości. Jak za 600 zł z wliczoną wysyłką i dodatkami to się opłaca. Sprzedawca jest konkretny, kontakt bardzo dobry. Co do wersji Ikara się nie wypowiem, bo nie miałem. Tu jest recenzja: http://steklovata.blogspot.com/2013/04/review-full-molle-defender-2-type-60.html
Od obu sprzedawców dostaniecie repliki naszywek Forta.
Każdy robi lans to i ja się polansuje moim szpejem :)
Brakuje mi jeszcze wielu rzeczy ,ale jak na młodego rusofila to chyba i tak dużo.
Sucza rk-o1SW Boyi pełen stock, gdyż inwestuję bardziej w wygląd. 5 magów w ostrych skorupach 4 od 0wna i 1 mój, tłumik TGP-A też od 0wna czeka on na AK74M , żgut (1991) od dziadka z apteczki , okładzinki CYMA śliwkowe.
SVD a&k był uszkodzony ,a od delin0ma dostałem komorę.
Czerepaszka LIES ,a w niej raca którą kupiłem u Demonikov'a oraz moja atrapa NSP.