Od 0.40 w górę są takie. Takie już DAAAAWNO weszły ;) Na portalu jest temat, z przed kilku lat, jak wyszły.
Korpus tylko blacha jest stalowa, jaskółka, jarzmo lufy i obsada kolby to shitmetal.
To ja nie wiem, bo kolega z teamu pół roku temu kupował AKMS czyli CM048-cośtam i miał znalowy korpus i stare cymowe "bebechy". Sklep ten sam, może jakieś stare zapasy...
Z milsima w UK, na początek (w nocy, przed założeniem obozu):
1. Gorka-3 Spławu,
2. Kamizelka Partizan + Tortilla
3. Replika + PK-01WI + pasek RP
4. Inne mniej istotne pierdoły (duh)
(Jedno zdjęcie nieostre, ale i tak wrzucam, żeby pokazać jak plecak się zgrał)
Na dzień to samo, tylko, że:
1. Bez plecaka (bo nie był potrzebny)
2. W Partizanie (ale ze spodniami od Gorki, bo padało, duh x2)
PS. Jeśli chodzi o pierdoły to muszę dodać, że mata do siedzenia bardzo się przydała.
Tłumiczek FSB dobrze tu pasuje :D Ja mam TGP-A i trochę ciąży :D
Jaki to kolimator,jakiś aimpoint? Jakiej firmy masz tą 105tkę,zakładam że jakiś custom? :D
Składa się z pasa, szelek, pasa nerkowego molle i szlufek od smiersza SSO.
Ładownice to 3x Red River i ładownicy na radio Condora, brakuje mi jeszcze tylko kabury i ładownicy na IPP.
@kazik: prawda? , też jestem zauroczony ;)
@ Konrad "Owca": owieczku, jesteś w tych sprawach nieoceniony, chyba dam ci buzi ;*
@Igur: słyszałem, że CSO robi podróby specwiedra specnazu gru, ale daleko im od orygiałów :) Uranborowiki z Uralu zbierać można tylko do oryginału. (lekki rym mam)
nie wiem czy lans, ale w wolnej chwili na niedzielnych "ćwiczeniach" poprosiłem kolegę o parę fotek.
Klimat stalkera,jak myślicie czy ów kombinacja nadaję się na imprezy związane z tym tematem? :D
Maske zmien na malpe, slon jest passe. A tak ogolem to nie za bardzo, bo masz armijne spodnie i kurtke, a w tego typu imprezach wojskowa moze byc maks jedna czesc garderoby.
Kupiłem już gp-7 ,małpa może kiedyś, widzę na fotkach że też ludzie latają (w gp7):D Jeszcze na stalkerze niestety nie byłem, ale się przymierzam. Postaram się wymotać coś bardziej stalkerskiego (kurtka i pas dziada Zdzicha,ochraniacze na ruki,aparat tlenowy i płaszcz spawacza) :D
DZIĘKI ZA OPINIE :d