Autor cytatu: Soltys@Potfur Moda? Ja tam nie widziałem nikogo prócz mnie i delin0ma w defie :D Chyba że coś przeoczyłem, ale nie widzę by była to jakoś "modna" kamizelka.
Autor cytatu: delin0m[quote]Autor cytatu: Soltys@Potfur Moda? Ja tam nie widziałem nikogo prócz mnie i delin0ma w defie :D Chyba że coś przeoczyłem, ale nie widzę by była to jakoś "modna" kamizelka.
Jest ktoś jeszcze, ale się nie ujawnia ;)[/quote]
No dobra, to jest nas 3ech :D Czy to już moda? :D
Sołtys, nie parują Tobie okularki w takim zestawieniu?
Ja mam dedykowane wkładki korekcyjne do x800-tek a i tak po pół godz mam zasłonę wodną na goglach.
Autor cytatu: HunterKillerSołtys, nie parują Tobie okularki w takim zestawieniu?
Ja mam dedykowane wkładki korekcyjne do x800-tek a i tak po pół godz mam zasłonę wodną na goglach.
Generalnie to troche parowały, ale gogle. Ale szybko schodziła para dzięki temu że troche zmodyfikowałem gogle i wyjąłem conieco żeby był przewiew :D
A mógłbyś zdradzić co powyjmować? Ewentualnie co to za gogle, bo nie przypominają mi za mocno bolle x800, po za szybką. No chyba że to ta modyfikacja. :)
Autor cytatu: HunterKillerA mógłbyś zdradzić co powyjmować? Ewentualnie co to za gogle, bo nie przypominają mi za mocno bolle x800, po za szybką. No chyba że to ta modyfikacja. :)
Gogle to Arena Flakjak. Jedyne co wyjąłem to te plastiki, na zdjęciu czarne :)