ten syfny mag psuje zabawę na samym starcie
wywalił bym tłumik, bo straszna dzida się robi. zamiast tego jakieś dziwnokształtne, hipsterowe dziwactwo świeżo wyciągnięte z "tokarki" w surowej stali udające tłumik ognia
a ta kolba to nawet na mp5 jest ohydna ;d
... ale jeszcze będzie z tego ładny potforek raszan stajl ;]
mozemy w KRK kiedys wyprawic taki rosyjsko,czeczensko,dagestansko,stalkerowski kinder bal !
jesli bedzie zainteresowanie przyjechaniem z Polski rusofili
bedzie profi klimatyczna impreza!
teren na zniszczone miasto idealny ,z elektrocieplownia w tle itp
to jedna z imprez-tematycznie mieszana
ogladac na full ekranie ,i full music
do konca!
No, te okładziny, magazynek i granatnik - wszystko koszerne i w klimatach. Wygląda super!
Szczerze nie znam nikogo kto ma taki zestaw, w dodatku na bazie ostrej.
Tylko ten celownik i tłumik to trochę jak takie skręcane w garnizonie "hybrydy" do zdjęć dla kumpli w cywilu :)
Ale mając wszytskie te elementy można robić fajne zestawy dla różnych potrzeb.
hmm...
celownik to oryginal PK-A,a tlumik to rowniez PBS-1 zakupiony nie jako podrobka z SpecShopu:))
moim zdaniem tłumik gra z reszta,stosowali je nasi za czasow mjr.Kupsa:)
nie wiem czy miano dostep do PKA,bo na fotach raczej "wpinali" lunetki,ale oryginalnosc i waga robia swoj klimat:)
Trochę w inną mańkę... z milsima. "Czeczen style" - dla drużyny wymagany był kamuflaż woodland ,więc jakoś w miarę zgrabnie to wszystko połączyłem (tylko trochę te rękawiczki BW nie pasują).
Jak bym miał bluzę w WL i smersza (+RPG26) to bym bardziej poszedł w "Vostok" z Gruzji. ;)
Nawet nasze zadania pasowała do sprzętu:
"Transport oraz obrona wyrzutni 9K338 9M342 Igla-S" - w tym także przebicie się za granicę wrogiego kraju i zestrzelenie wrogiego samolotu rozpoznawczego.
Powiem Ci szczerze ,że gdzieś na zdjęciu u "Czeczeńskich Mujahedinów" widziałem normalne Amerykańskie woodlandy. ;) Koleś miał nawet starą Marineskę z EGA (pisząc starą mam na myśli jeszcze w WL która jest obecnie nieużywana). :D
AKM piękny paluszki lizać :D mam 2 pytanka: 1.czy do tego pallada da się włożyć zdekowany granat? 2. czy to łoże bakelitowe pod granatnik jest w zestawie bo nigdzie takiego nie widziałem
1.da sie ale dopiero jak dzielnicowy zlozy pierwsza wizyte i sprawdzi zolta ksiazeczke,wtedy pogadam z kim trzeba i palladyna sie "usprawni":)
2.to łoze musialem dokupic ekstra ,rowniez w tym samym sklepie-i tu byl najwiekszy klopot,bo chcieli mi wcisnac calego akm z palladem,trzy tygodnie szarpaczki mimo przelania kasy:))
Buty rosyjskie na podeszwie "panama" jak amerykańskie "jungle boots". Wierzch ze skóry groszkowanej w kroju podobne do współczesnych Bercy. Góra cholewki gładka bez wałków itp. Sznurowane na oczka na całej długości z wycięciem w miejscu zginania. Widać buty w Gruzji na fotkach.
Tak na głowie Zsh-1 - replika ze starych dostaw od Tadka. Opisywałem ją w wątku o hełmach.
Reszta jak widać. Dodałem imperialistyczną manierkę z demobilu aby było więcej punktów lansu ;D
Można dość często taką manierkę spotkać na zdjęciach. Sam też zresztą takiej używam. ;)
Tzn. używam od niej pokrowca , a w środku mam standardowego ruskiego blaszaka. :D